those who wish to sing always find a song

nehe nu var det dålig uppdatering av bara tusan här! Men vet ni vad, tid är inte något jag har för tillfället. det var en underbar vecka ute i källebäcken på landet och ännu mer underbart när rasmus, mitt hjärta kom hem. är nämligen en del att göra på jobbet nu, efter the big skandal, så vi sliter jag och madde :) men de gillar vi. jobbar tio dagar i rad nu, tills baby kommer hem. ensamma nätter börjar bli tråkigt nu, men det finns inget annat alternativ.

if I hold you, I hold everything

and if you'll ask me to dance, I'll dance. & I would cry if I saw you crying. I can be your hero baby because you are mine.

du är anledningen till att jag inte kan sova. du är det enda jag tänker på och vad jag behöver mest just nu.
jag älskar dig rasmus ♥


sometimes love comes around and it knocks you down

det blev en helg full av farväl och tårar. en mysig övernattning och dag i min sommarstuga med rasmus anna och jonathan var vad som behövdes. stugan ligger fem mil utanför vetlanda, men man kunde tro att den ligger i stockholm eftersom det tog oss en evighet att komma fram. haha, på vägen höll anna också på att krocka, det var riktigt nära, vi hann åka vilse i vetlanda där det var en raggarträff i sökandet efter mcdonken. dåligt av gpsen som inte kunde leda oss till donkens dåliga mat. men inte grät jag, rickards gatukök var heaven. väl framme lagade vi jättegod mat och mös till film sent på natten. dagen efter sken solen och det var väder för sjön. vi tog båten, insåg att motorn inte skulle orka dra oss fyra och en ring som vi skulle åka på efter. så vi började ro, till badstranden och allt möjligt. vi träffade rebus the horse men tyvärr så var slips museet inte öppet, och de lipade jonte för en del. jag stoppade i mig massa körsbär och krusbär, det är min sommardrog.


RSS 2.0