when you get what you want but

?

Hur blir man en ninja?

Jag har alltid undrat hur man blir en ninja & idag när jag såg en film som innehöll dessa coola killarna googlade jag det utan framgång. kanske man kan ringa 118100, de ska ju tydligen ha svar på allt.


Kära 118100, hur blir man en ninja och vad händer efter döden?

I don't wanna lose your love tonight



just cause you are right It doesn't mean Im wrong

Vi har SP i blodet, det är senaste modet. & ingen är hetare än en samhällsvetare

studenten var underbar! och våran sång vi tävlade med ägde!
tack för tiden kära sp06. gud vad jag kommer sakna er och fan vad vi är bra. tillsammans med er har jag upplevt så mycket. vi har rest till polen tillsammans i ettan. detta var en rolig resa med lite halv skabbiga polacker, haha stackars Rafal som fick spendera en vecka i en katig blond svensk hus. men han var otrevlig mot mig så där fick han tillbaka. vi har också varit i spanien nu i trean, haha en resa som var lite annorlunda. man kan ibland undra vad fan vi sysslade med när vi pratar om den. ni har säkert hört skandalerna sen denna resa. men jag måste ändå säga att kvällen som slutade som den inte skulle i Malaga var ganska kul. en kul förfest, en rolig taxi resa, ca en rolig halvtimmas springande mellan alla barer tills det gick utför. jag spydde i en soptunna på något karoke ställe, åkte ensam taxi hem först av alla, sara trillade framför en polismotorcykel, alla var skitfulla, och elin ville spy när ulla kom,och anna var full. haha heregud, kan inte gå in på närmre detaljer dock. kära classmates, jag kommer sakna er. Ingen är hetare än en samhällsvetare.
& alla är rikare än en teknikare.


du kan fånga någon så fort men kalla det inte för kärlek när du inte vet vad ordet innebär

jag kan fanimej inte se skönhet hos alla. & en del är så jävla ytliga. att byta pojkvän en gång i månaden och säga jag älskar dig efter typ två dagar, det är inte kärlek.

tror jag har fått mitt sagt nu, haha.
dags att sussa nu, imorgon kommer anna och fia tidigt.

do not think I can jell any louder

gud jag är ytlig?

Dont't try to deny it baby i'm the only one for you

Igår skulle jag och carro busa. så halv elva åkte vi till fenix men blev stoppade av niklas. buset blev nerlagt. istället blev vi ett gäng som kollade volverine in the camp fenix. mys! sen runt två åkte vi till niklas home och käkade toast mitt i natten :)
idag sov jag länge och nu ska jag kolla 17 again!

?

gå och aldrig mer komma åter


.

grant me the serenity to accept the things I cannot change and the courage to change the things I can

campfenix

hej vänner. jag märker att ni inte har gett upp hoppet om min blogg, än. jag ska berätta en hemlighet, jag tror att mina killkompisar, special patrik kollar min blogg. för vet ni, det är ett jävla tjöt om den haha :) de kanske inte tkr att den är bra men de pratar om den och antalet besökare sjunker inte, lite klurigt? men nu ska jag berätta lite för er, share the secrets. balen var underbar! jag har inte orkat lägga upp bilder och tänker inte göra det heller. ni kan om ni är vänner kolla facebook eller skillingaryd.nu.

I måndags var det öppningsceremoni för fenix campingen. mycket folk och mycket trevligt, jag sov dock inte över eftersom jag skulle jobba dagen efter. så fulla som fan cyklade jag och sara hem till mig och däckade. minus 5 låg jag enligt niklas hedin, men de har jag nu tagit igen då jag sov över efter järnvägshotellet, och nickepick, de gjorde inte du! järnvägshotellet som sagt, förfest hos lucas som var full redan vid sju, och de var linda och patrik också! haha :) vi begav ioss till hotellet och käkade tacobuffe, heaven! sara och anna tog massa matkort på mig så de såg ut som jag åt i flera timmar, när de i själva verket var dem som tog två portions! :) söta tjejer. sedan blev det dans med samma låtar hela kvällen dock, strippning från killarnas sida och bugg! sedan bar det av till fenix för att tälta och vakna bakis tidigt som fan, äta skolfrukost och skollunch, alkoholmöte och på morgonen sista lektionen med idrottsprofileringen. en ganska givande samtidigt ogivande dag :)

Ikväll blir det återigen campfenix  och vi hoppas att vädret klarnar upp snart :) de ska ju inte regna enligt nyheterna!









     

      

 

RSS 2.0