all I have is you

Såg ni Sveriges värsta bilförare? Robert åkte ut och nu kommer programmet inte längre vara lika roligt. hans goa dialekt och alla klagomål på Markus är lätt roligast :) jag tror fortfarande att gurkan kommer bli vinnaren till slut, men samtidigt förloraren.
- Så inget ditt fel?
- Nej allt är Markus fel.


Idrottsprofilering hela dagen stod det på schemat idag. En trevlig dag med mycket skratt och på det fick anna ett nytt smeknamn - köttbullen. Detta var efter att lucas menat att annas mamma är inte lika bra som hans själv då hon inte gör egna köttbullar till henne, utan köper. Men vems mamma köper inte färdiga köttbullar för att kunna lägga tid på viktigare saker?

dagens har varit:
- Hon har gamla byxor !

- I have to go home now, you don't listen I have to go home now!

Robinson börjar på lördag, kanske något att se om vingarna inte bär någon annan stans. undrade ni också över låten de spelar i Robinson trailern? bandet heter dead by april med låten losing you. värt att lägga på minnet är att de är fem killar från göteborg som för två år sedan började skriva låtar och lägga ut på myspace. värt en applåd? dessutom så ser dem ju ganska bra ut också! & han i robinson trailern är ju också godis för ögonen.







Kommentarer
Postat av: Anonym

dead by april - falling behind är bättre ;)

2009-03-21 @ 13:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0