Stockholmsresan & veckan kortfattat

Det bar av till sthlm för att delta på markus 20årsfest. Lyckat var bara förnamnet för denna resan. =)
Fest, bad, shopping & gröna lund. - kortfattat.

Andreas kom hem från ayia napa, brun som väntat med ett paket till moi. en chanel parfym som jag bär hela tiden. han är verkligen den som får mitt hjärta att slå riktigt ordentligt.

hinner inte skriva mer dock, måste plugga körkortsteori. usch



saknar pauline ju! måste höra allt om hennes resa.

magaluf

soon we are there. Med partyhattarna & de snyggaste bikinisarna =)


brudar, det finns inte ens ord som beskriver.


andreas

det har bara gått 15 timmar och 38 minuter sen du lämnade mig & jag saknar dig hela tiden. Jag trodde inte saknaden skulle vara så stor men när jag vet att du är så långt borta ifrån mig känns det som ett stort hål i mitt hjärta. Jag trodde inte saknaden skulle vara så stor. Min saknad måste vara beviset på hur mycket jag älskar dig. Att jag inte klarar en dag utan att höra din röst, dina andetag. Jag älskar allt som påminner om dig och din otroliga personlighet. Jag hoppas du vet hur lycklig du gör mig. Som det känns nu kommer min kärlek till dig räcka i minst hundra år.



Jag älskar dig min andreas, hur mycket du vill varje dag, varje timma, varje minut, vareviga sekund.






Söndag

Tråkdag, jag vaknade med halsont, inte konstigt eftersom jag har halsfluss igen.

Sen har jag spelat nintendo från 1993. Super Mario, det väckte gamla minnen och trots att det är ca 6 år sen jag spelade sitter takterna i. Jag var grym!

Nu ska jag försöka plugga lite körkortsteori. Fyller om en månad.


ord som säger allt.

Jag vet, dålig uppdatering.

Veckan har bestått av jobb, shopping och sex and the city maraton.


shopping med fia. saker till rummet inhandlades.


vi badade at the work.



dessa hundar bodde här, den lilla är min.




en väldigt bra serie.


& inatt åker min älskling till ayia napa, dagarna utan honom kommer bli otroligt långa.
saknar dig redan!

Fredag

Hej kära vänner. Känner att jag ligger lite efter med publiceringen av min blogg så ska försöka uppdatera dagligen hädanefter. Fredagen bestod av en små fest hos Sofia. Det var mycket trevligt & resulterade i att det blev lite mycket av det goda. Klockan ett vandrade jag & andreas den långa promenaden hem till mig och nanade. På morgonen var det det upp att jobba dock. & stackars fia började redan vid sju.

Lördag
Jag och anna spenderade hela dagen tillsammans på jobbet. På kvällen blev det fest för anna sanna emma malin. Men bakis som jag var tofflade jag och var med min underbara pojkvän. Han gör mig lycklig.

Söndag
Jobbade även denna dagen, believe it or not! På kvällen var det dags för den första parmiddagen & bion med anna och hennes boy jesper. Vi käkade och sedan bar det av till staden för bio. Vi bevittnade den nya Narnia filmen som slog rekord. Trots negativa kommentarer och negativa inställningar från killarnas sida kunde denna filmen fånga oss med storm och när vi lämnade salongen var vi överens om att det var en bra film.

Nu ska jag åka och jobba. Uppdatering får ske ikväll.


Dagens låt
put the blame on me - akon



fredag


en gammal förfest

















RSS 2.0