GE OSS SOMMAR 08!

det känns som tiden bara rinner iväg. det är redan ett år sen vi befann oss i halmstad & det känns som igår då vi stod utanför campingen och fias väska hade gått sönder, ett stort blött sträck ända från busshållplatsen var det enda som fanns kvar av hallonsodan. eller malins cider som gått sönder fick drickas upp direkt efter att vi hoppat av tåget. & vilket liv det var med tältet, ingån gen skulle vara åt rätt håll, men orka ligga jämte dem osv.
.haha det var tider det, som aldrig mer kommer igen dessvärre. ge oss sommar 07 igen eller slå på stort och gör 08 till en sjuhelsikes sommar.

pluggat idag med, jag skulle kunna spy på mina böcker och papper, kan nästan varenda rad utantill nu. ingen träning blev det heller :/.  två prov imorgon, det är så inte för kul.


dagens låtar:
Moldy Peaches - Anyone else but you
Kate Voegele - Kindly unspoken

Kindly unspoken
You show your emotion
And silence speaks louder than words


'
kram mathilda.

ridning i regn

idag har jag varit effektiv, när jag vaknade pluggade jag nån timma sen åkte jag till stallet. jag red en runda och det regnade ett tag & kwanza stegrade ungefär en kvart, så kul var det inte :P. men hon är så söt så det jämnar ut sig. när jag kom hem ringde jag min bästa vän som hette anna, hon åt räkmackor för dom som antecknar. sen kommer det jag är mest nöjd över, jag tog fram symaskinen & började sy in mina byxor så de blir stuprör  men det gick inte så bra så mamma fick ta över =)

sen kollade jag på tv, världens kassaste serie visades, days of our lives. den serien måste ha världens kassaste skådespelare och handlingen är skriven av en apa. nej, den är ingen höjdare precis.

var ute och sprang i en timma också, det var faktiskt skönt för en gångs skull och inte bara skitsurt. nu ska jag kolla las vegas fast först- kvällsmat.



dagens låt: 
The Pierces - Three wishes

And you want three wishes
You want, never bitter
And all delicious
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away

kram mathilda.

killarna på tv 5

idag har jag bara pluggat i tre timmar, det är tragiskt att bara är tre timmar, det är ju egentligen otroligt länge, men inte denna veckan. imorgon är jag ledig iallafall, ska rida först sen till stan med mammsen & köpa stuffs till min snowboard & snowboardbyxor=). ska rida superduper kwanzan en lång lång runda får det bli! innebandy också såklart!


ska följa gossip girl på tv nu också, trots att jag redan laddat hem & tittat på alla avsnitt, killarna där är ju bara för heta woho ;)


ska återgå till min kvällsdepp nu fan,
sometimes you can't make it on you own.

kram mathilda


Where everything's nothing, without you.

image9

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.

Thoughts read are spoken, forever in doubt.
And pieces of memories fall to the ground.
I know what i did and so, I won't let this go.
Cause it's true, I am nothing without you.

We're temporary, same old story.

image8



What if I say I'm not like the others
What if I say I'm not just another one of your plays
You're the pretender
What if I say I will never surrender

pluggis-måndagskväll

nu har jag vart cool & skapat en egen blogg =), måste göra ett bra första intryck och skriva ett hyfsat långt inlägg.

skolan sög inte så otroligt mycket ändå, den blev helt plötsligt bättre när vi startade krig i cafeet och jag fick ner niklas på marken & satte mig på en stol över honom. det var seger, tack ska anna panna ha , utan henne hade det aldrig blivit sån sucess som det blev! 

visst känns det fint att vara vid liv en gång till
du sköts i bitar & jag kanske gled emellan
hur kan du tro på evig kärlek?

eftermiddagen har inte varit den bästa, har jag vart tvungen & plugga. just nu ångrar jag att jag valde sp, det är så mycket plugg att man blir galen! denna veckan är det extremt mycket. fast jag hann med att skriva en ganska bra novell faktiskt! jag blev nööööjd, men vet inte om jag vågar låta någon läsa den någonsin. ville bara få ur mig all skit som finns inuti.nu ska jag göra ett försök och sova, jag kommer misslyckas det är jag nästan hundra på.




 

kram mathilda.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0