värst vad oaktiv man kan vara.

ojsan det var värst vad oaktiv jag har varit här. lovet i trysil var kanon förutom att jag blev sjuk och låg hemma från backen i två dagar, men jag tröttnade på snowboarden till slut ändå, så mycket åkning blev det till slut. skolan har börjat igen och det känns väl lite så där, redan haft två prov i veckan och en inlämning, KUL.
image30
mathilda sanna madde anna

skolan idag kändes meningslös, först ett religion prov som var nästan för lätt men det var ju väntat, sedan fick vi reda på att mattelektionen var inställd när vi kom dit, vadå dålig information. inte för att jag ville ha matte men fan dom kan la informera om det lite tiidigare. så stack hem och skrev klart ett argument om homosexuellas rätt att adoptera, inte heller för kul. nu sitter jag med 50 glosor i spanska, det enda roliga idag kommer vara träningen som börjar lite väl sent, halv nio.

imorgon har dan sin efterlängtade fest, ska förfestas med de bästa tänkbara brudar hemma hos emma. vadå att det kommer bli hur kul som helst! fast lite tråkigt att jag äter pencillin, blir kanske en nykter kväll då :/ , annars kan jag bara hoppa över att ta tabletterna en dag fast risken finns att jag får tillbaka sjukdomen då, lite småsurt ja. men men flickorna kan de inte bli annat än roligt, sicket gäng vi kommer vara :)
nepp nu plugga,





kram mathilda

www.mathildaflodin.bilddagboken.se

happy valentines day

image25

i förskott

GOODBYE SWEDEN!

Hola, imorgon klockan 08.00 åker vi från sporthallen. En hel vecka i trysil kommer inte bli fel alls =) 6dagar med bara snowboard, inget plugg eller nåt! Har laddat mp4 med massa hundra låtar och datan är full av filmer som ska ses på vägen upp,OM det finns el i uttagen förhoppningsvis :P

Känner att jag måste skriva endel nu när jag ska vara borta en hel vecka men jag orkar inte, fattar inte hur jag ska klara mig utan internet så länge. men det ska nog gå bra.

skolan idag var tråkdag måste jag säga, den började dåligt så det kunde ju inte bli annat.

image24
nej nu ska jag säga adjö och gå & lägga mig. ha de bäst polers.

kram mathilda


pictures of you

Jag kände mig inte alls frisk när jag vaknade idag så det fick bli en hemmadag vilket inte har varit helt fel iochförsig. Sov till tio och sen har jag pluggat lite och kollat film, a walk to remember. den är bra! Nu ska jag snart iväg och sola, det sker alltför sällan så får passa på nu innan trysil. jag känner mig lite off här på bloggen, har skitsvårt att fatta hur man ska göra den finare verkligen, haha men det får duga för tillfället.

igår var min far helt otrolig, eller outhärdlig som jag också brukar säga. jag var på träning och teori i sporthallen och hade ingen cykel eller skjuss hem + att jag hade inga långbyxor utan bara shorts. jag fick kräva snålskjuss och åka hem till sanna där jag stormade in eftersom jag inte hade nån nykel hem. vi kollade på lost och åt godis som hon fick av sin mamma =).

trysil nu på lördag, har packat helt klart tror jag, det är ju alltid så att man lägger i nåt precis innan man ska stänga resväskan men det känns som om jag har med allt. det ska bli så sjukt kul! snowboard sex dagar i rad med anna madde & sanna. och eftersom jag inte har någon kär att tillbringa alla hjärtans dag med ändå så känns det inte direkt som en nitlott att vara bortrest den 14, tvärtom snarare. det hade inte hänt så mycket den dagen ändå, inga broar brända inte. 

det var tänkt att jag skulle leka med pauline idag, men den lille saten svarar aldrig på sin mobil, kanske att jag ska åka och våldgästa henne i sitt hem. det är ett ganska kul alternativ.

nu längtar jag efter öland i sommar, körkort och piercing i tungan. fan att tiden ska gå så sakta men ändå så fort.

image23
kan inte sluta lyssna på denna låten.
The last goodnight - Pictures of you

kram mathilda


be more like me and less like you

igår var det innebandy det mesta av dagen, spelade lika 3-3 tyvärr.
dagen spenderades i skolan som vanligt, där anna mathilda, mathilda och niklas spelade in ett programm på cp spelare som blev skitkul med lustiga röster, haha jag har skrattat åt det hela dagen. "Jag är bög, jag är världens största bög."
sen åkte jag till stan med mammsen pappsen och majsan. Inhandlade snowboardskor, termobyxor , mössa & pannband och annat. =) så nu är jag helt redo för trysil på lördag, väldigt efterlängtat,

är inte laddad för ett långt inlägg, har skrivit novell i två timmar redan så detta får räcka för idag.

image22



dagens låt
james blunt - carry you home

kram mathilda.


nej tack

jag ska aldrig bli som du, så jävla sjukt upptagen i dig sjäjv, hejdå.
nej jag tänker ramla roliga gatan fram, en sista gång
& sen ska jag göra det igen om mitt liv suger alltför mycket.

keep it loose to keep it tight

idag mår man som man förtjänar, lite onödigt kan tyckas nu i efterhand, men men. vårt vad är äntligen avklarat nu =) det jobbade vi bra på flickor. så nästa trysil tack, om en vecka sitter vi på bussen på väg. lätt att denna veckan kommer gå så oerhört sakta. ska nog skriva en packa lista eftersom jag alltid ska vara så förberedd, på onsdag kommer jag redan ha packat klart det mesta haha.

har ingen aning om vad jag ska göra idag, blir väl slappa & det ska bli gött, hela veckan bestod av plugg & nu är allt äntligen färdigt.

det är bara så, vissa personer berör med än man kunde tro. jag vill att du ska vara vid min sida, men de går inte :/. går är kanske fel ord men det kommer aldrig bli så iaf. jag saknar tiden då det var, om jag bara satsat mer, om du försökt mer. det hade kunnat vara bra, jag vet det. men jag saknar dig nu, kanske älskade jag dig, omedvetet från första gången tills nu. jag tycker det är taskigt det du gör mot mig, och jag kan bara hoppas att någon kommer göra samma sak mot dig, så du får veta hur ont det gör.


match hemma imorgon :)


image20
älskade brudar

we get it almost every night.

kram mathilda.

RSS 2.0