jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut
Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


lars w & melissa horn - som jag hade dig förut

fusk leder inte till framgång

tänk på det nästa gång du är ute och springer och vill ta en genväg.

Peddo-Per

Nu har anna och jag kommit fram till att Per Gessles nya nickname är Peddo-Per. Ta till exempel sommartider, : sommar sommar våt och het. usch din snuskgubbe! & jag sitter på en sten vid en sjö vid en skog, vad tusan gör han där? :O och texten innehåller även, jag behöver lite tid för mig själv! haha äckel. & en annan låt, jag tycker om dina bröst i morgonljuset!   därför kom vi på det perfect name, Peddo-Per.



sjuk



jag saknar anna & mallan!

sjukdag


:/

oh my dear friend where are you?


känns som du slutat höra av dig.



you have to follow through.
Gavin Degraw.



nytt motto?

nothing in this world, worth fighting for, comes easy.

fun light - den utan socker

när jag öppnade kylskåpet möttes jag av en ovanlig syn, där stod en fun light flaska med smaken lime. Vi slutade med fun light för två år sen för att mamma fick för sig att den var farligare än vanlig saft. Vad gör då denna i vårt kylskåp?
det är nämligen så att fun light innehåller sötningsmedel, ingen överraskning. Men fun light funkar tydligen bra under ett träningspass, den kan användas som sportdryck. det är tydligen som att dricka vanligt vatten men med smak. =) jag kan tycka detta är bra för visst tröttnar man ibland på vatten, smaken av ingenting. Och fun light kladdar inte som vanlig saft och den är väldigt dryg. fördelar kan hittas. jag får be om ursäkt för all skit jag snackat om fun light., men jag måste säga att jag tycker fortfarande inte det smakar gott. Jag dricker hellre måltidsdryck med smaken äppel. =)


rihanna - take a bow

And don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught

But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go



don´t ever regret anything that made you smile 

öland 19-22 juni

resan började med att pontus och sanna kom och hämtade mig och andreas. Gänget samlades vid hemköp och det bar av mot öland =). efter fem timmar och fem stopp var vi äntligen framme, klockan var tio ca. Då börjades det dricka direkt och jag måste erkänna att det utspelade sig en så kallad "fjortisfylla" inget vi är stolta över jag och madde men thats life. Ångest dagen efter? Nej, eftersom vi hade kul=). Man får ta en snefylla, bara man har kul under tiden. Efter att vi deckat vid tolv och kalvat på toaletten ett bra tag var det äntligen fredag. vaknade och var inte alls taggad att börja dricka klockan tio som bestämt, nej det sköts fram emot kvällningen. Vi badade i havet och solade under dagen =) det var mys. Jag önskar bara att jag var lite starkare så att jag hade en chans mot min pojkvän som alltid ska jävlas, tänk om det var jag som slängde honom i vattnet och dränkte honom några sekunder =). men han är underbar.
   sedan gjorde vi oss klara och förfestandet började, lite smått otaggade var vi men det ordnade sig till slut, efter några shottar. det bar av mot lundegårdscamping där livet lekte. Vi hade en kanon kväll jag sanna och madde =). träffade massa nya individer som både var mer eller mindre trevliga. to the limit var kvällens motto. tack för en ytterst trevlig kväll flicks. Kvällen avslutades med ett fett mål hamburgare pommes och hannes megafon. =)
    lördagen var inte lika kul, bakfylla som fan och värsta förkylningen. men det var det värt. Jag må säga att jag är fantastiskt glad över att vi bodde i två stora lägenheter under midsommar. Jag hade nog inte orkat med ännu en midsommar i tält med regn. =)

tack sanna och madde för en underbar helg. jag älskar er som tusan!


min andreas, the best kind.

dagens låt
ghetto gospel feat elton john

doubts

I just hate them.


:/

om några timmar

bär det av till öland :D

scrubs


What do I know about good relationships? Yesterday I had funeral sex." 
-JD



eftermiddag

i eftermiddags gjorde jag mina naglar hos mamma i hennes salong. Det är nämnligen så att hon startat eget företag och gör naglar med mera. Jättefint blev det så jag är nöjd. Sen sprang  jag och scollor, min hund ca 7km =) det var mysigt och blött.

nu ska jag kolla på en film och välkomna morgondagen, sommarlov.





dirty dancing, jag slutar aldrig att fascineras
.

helg

veckan har varit gut =) slappt som tusan och massa fika! massa bra betyg så jag är riktigt nöjd=).
helgen bestod av jobb och andreas. idag åkte jag och madde inlines hem från skillingaryd klockan 9, ganska hurtigt tycker jag. öland närmar sig med storsteg tjejer och pojkar!

det har varit den längsta vintern utan dig och jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Du förstår på något sätt kan jag inte glömma dig efter allt vi gått igenom. Jag trodde jag förtjänade det, nu vet jag att jag inte gjorde det. Om du inte märkte det så betydde du allt för mig, att älska igen, jag kommer bli okej?
Trodde inte att jag kunde leva utan dig , det kommer göra ont att läka. Det blir bättre med tiden. Trots att jag älskar dig ska jag le för att jag fötjänar det.
leona lewis - better in time



dagens låt
leona lewis - better in time

nu ska jag gå runt sjön och dagen bjuder på spöregn och massa mygg framåt måndagskvällen.
är inte denna världen alltför oförutsägbar och underbar?

firade farmor igår, 59 år och farfar och hon firade 40årsdag. släkten på pappas sida var där. min superroliga kusin felix som går i trean var just nu besatt av ronny och ragge, vilket gjorde att jag också fick ronnyochragge känslan.


ronny och ragge - humor på hör nivå

-öh ge mig en raggarballe med svängdörr förfan, öh och ge junior en balle också.


If we kiss there´ll be no turning back, it's a fact.

dagen började med samhäll, ganska okej faktiskt. efter att både jag och anna fick mvg i historia b drog vi hem och kollade på film i 6 timmar, det förtjänade vi lätt.

myskväll idag med flickorna hos susanna. kollade fotboll och gjorde supergod fruktsallad. älskar er!


dagens låt

brolle jr - play with fire







And the stars they said no but the moon whispered yes,

cykel + nykter lördag

cykel gänget bestående av matilda anna sofia susanna och malin beslutade sig för att ha en lugn nykter lördag vid hjortsjön. Vi grillade och mös. men klockan gick så sakta att vi cyklade och cyklade. det hela höll på att spåra ur och när myggattacken var som värst var situationen ohållbar. En galen susanna försökte lura dem små krypen genom att cykla i cirklar men resultatet var detsamma - myggbett. -Vad ska vi ta oss till? var den största frågan den kvällen. - vi cyklar till centrum var en ide men fy så mobbat tänkte alla flickorna. vem vill känna sig som en sån där mobbad vaggeryds bo som cyklar,röker och dricker, kör moped i centrum, en blandning av många folkslag, INTE VI FÖR ALLT I VÄRLDEN, nej fyfan hellre en liten tönt som sitter hemma och spelar cs än en raggare i centrum! med den stora frågan obesvarad cyklade vi alla hem och timmar senare kom en full men alltd lika söt adde och knackade på min dörr. the end.


om jag hade beskrivit min kärlek till mina älskade brudar hade jag beskrivit den trovärdig och neverending.

Om jag hade beskrivit den glädje jag känner till mina vänner hade jag blivit så glad inombords att jag skulle le konstant i en månad, ett år, ett decenium.

Om jag ska beskriva vad jag tänker på när jag är med mina tjejer och när jag är utan dem skulle jag använda mig av ordet oslagbara.

definition av ordet oslagbar - omöjlig att besegra , omöjlig att överträffa.

anna-panna soffan madde paulin sanna malin - det är ni.


cheap måndag

dagen kändes väldigt onödig i skolan, vilket hela veckan kommer göra. efter en brännbollsförlust med en klass på 10 pers åkte jag hem och nu sitter jag här och deppar. så jag tog en glass som var skitäcklig så den fick slängas. måste ta min skit antibiotika med. ljusa tider berör min själ.



jag saknar tiden
jag saknar min söta bästa vän









onsdag

vaknade mitt i natten och hade hög feber mm. Var bara att bege sig till vårdcentralen, det visade sig att jag hade halsfluss och öronvägsinflammation. Så nu sitter jag här och deppar och saknar mina snygga brudar och andreas. En bra film hade inte vart fel, men jag orkar verkligen inte åka fram och hyra och datan går inte ladda hem på längre :S


pusss

Tisdag

Fenix Kunskapscentrum hade kamp mot Gnosjös Kunskapscentrum i grenarna, debattboxning, ordkunskap, entreprenör, guitarhero, mattetävling, singstar, kanoting och beachvolleyboll.
Jag anna emma rasmus adde och jonathan deltog i kanotingen som vi vann! =)
Först paddlade jag och jonte men råkade välta kanoten vid vändingen. Anna och Rasmus kanot blev vält av gnosjö som även välte sin egen, anna "råkade" nypa motståndartjejen hårt i sidan, bra gjort! den matchen godkändes inte. Nästa tur var emma och rasmus som vann stort eftersom gnosjö välte igen. Nu var det 1-1 och matte och jonte fick köra en gång till. vi tog igen stort underläge och vann :D vadå att det kändes bra, biobiljetter var priset. Hela kampen slutade med att fenix, vi vann en stor buckla :D. congrats to us.


image124
mattehilda


måndag

efter en kort skoldag bar det av till fängen-hawaiistranden med anna =)
vi köpte en dyr melon som vi döpte till Melona. du måste uttala det med spansk dialekt.
Melona kostade oss 76kr, det var dyrt för en melon anser vi.

älskar anna panna!

image120
anna med bobby

image121
stranden

image122
mallors allor

helgen - lördag & söndag

Lördagen började bra, hjulafton och försäljning av lotter med innebandyklubben. Sedan träffade jag mina vänner anna sanna och madde där. Fia kom också efter ett tag. Jag och soffan gick hem till henne och käkade jordgubbar med glass. Sedan åkte vi hem till mig och badade, vi ringde Keith som kom och hämtade oss med sin båt. Vi solade på sjön med den stora pojken som är så snäll. Sedan bar det hem för fisan eftesom hon skulle jobba och jag skulle göra mig iordning för kvällen. Vid sextiden kom madde och sanna och hämtade mig och det bar av mot sköna skillingaryd, haha. Vi handlade mat att grilla och sen gick vi hem till markus där pojkvänner och folk grillade. Trevligt var det =) Sen bar det av upp mot Storck för att hämta Emma som skulle delta i förfestandet. Synd bara att mina andra vänner soffan och anna inte var med, ni är söta! Sen öltält där endel tråkigheter hände, men det är ju en annan historia som inte bör berättas av mig.

Söndag, vaknade bakis som in i. Det var bara att käka alvedon. Jag åkte hem från adde tidigt eftersom jag och Fia skulle till elithoppet/travet. Men ack! det var för varmt så det fick bli fängen- hawaiiön hela dagen =) smörgåstårta och för lite vatten det är grejer det! Vi brännde oss as usual, men lite svett kött skadar aldrig. Sedan bar det hemåt och åka plastbåt i lagan, men efter 20meter låg ett träd över hela ån så vi gav upp, misslyckat försök! Sen bar det hem till mig för bad och anna som just slutat jobba kom =).

image113
sofia på båt

image114
keith med båt på hjortsjön

image115
för en gångs skull, en nykter susanna!

image116
en full lucas och en full madde

image117
killarna körde på stekar tema

image118
förfest

image119
en söt anna hos sofia


måndag

tider man aldrig glömmer.


DAGENS MOBBOFFER



Dagens mobboffer grundades den 15 maj 2006 på Hjortsjöskolan i Vaggeryd. Fem geniala elever satt i en väldigt udda matsal och åt kycklingbitar med ris. Jag vet sa den ena vi gör veckans mobboffer precis som veckans vän. Eleverna vars hjärnceller var många argumenterade vidare länge och intensivt. Tills dem till slut var helt tomma på ord.


Många kan ifråga sätta sig själva vad meningen med Dagens mobboffer är.


Målet med Dagens Mobboffer:

  • Att stoppa mobbningens spridning genom att var elev i varje klass ska få känna på hur det är att utsättas för trakasserier.

  • Att ingen elev eller eremit ska gå omkring och tro att dem är nåt( enskilda individer har dock rätt till detta).

  • Att alla ska få känna hur det är att mobba någon för det är tyvärr inte lika kul som det verkar.



Så vår plan är att varje skoldag utse ett nytt mobboffer. Men för att vi ska ha läget under kontroll så att ingen springer runt och tror att det är någon demokrati här va så ska vi i mobbkommitén besluta det varje dag. De enskilda individer. Ett undantag var akutfallet Anna Friberg.



I mobbning-paketet ingår följande:

  • Trakasserier på lektion undantag på raster för att ingen kurator ska ingripa när det blir för våldsamt.

  • Mötestider på toaletten för dopp i toavatten.

  • Msn-mobbning

  • Övrigt!

  • E mobbning



Vi har väldigt hög policy så vågar inte visa för lärare eller ge ut till någon som inte tillhör kommiten.


Grundare: Anna Matilda Emelie Viktor och Joakim. (enskilda individer)


Vårt mål är att:

INGEN SKA KÄNNA SIG TRÄFFAD!


För att liva upp stämningen

-Äh ska man börja dricka nu eller?

Sa Christian och hällde ut det.



RSS 2.0