and I have been doing just fine

även denna helg spenderade tildis i min säng :)
på lördagen vaknade jag bakis as hell och ville dö. gick upp framåt tre och gjorde mig iordning igen.
men fyfan vad kul balen var. haha sköna tal och nakenbad i poolen från killarnas sida.
jag blev medtvingad på rix fm festivalen. som numera är en plats för fjortisar som super sig fulla mm., haha usch!


 
rebecca & charlie


världens bästa kusin

tog körkortet och fixade min balfrisyr!


fenixbalen i bilder


jag hade bästa baldejten :)






keith körde oss :)

     


min fina prinsessa

         
 

fenixbalen idag :)

på hooks herggård 18.00


vad spelar det för roll om du vinner hela världen men förlorar dig själv?

jag har sökt och jag har funnit. jag har förlorat och jag har vunnit. jag har också blivit sårad och kanske fortfarande är mitt hjärta inte helt från den dagen du stampade på det, när du berättade för mig. det jag så länge fruktat.
vad spelar det för roll om du vinner hela världen med din charm, men förlorar dig själv gång på gång. tills du kommer till en punkt då det inte längre finns något att erövra. inga hjärtan att krossa.
du kommer kanske att älska, men du kommer aldrig att älska som jag gör.
det är 100% mot 25, och det är du som har gjort valet.

att hata ett papper?

nu kom jag precis hem från fenix baksida. killarna bastade naket och jag joinade, dock lite mer påklätt. en skitfin bastu hade rasmus sannerligen byggt, sen slängde sebbe och putte mig i sjön så nu har jag blött hår, min största fasa.  idag har jag malin och anna kollat på sofia och maddes bal i jkpg, & gud de var vackrast av alla våra tjejer! de lös som solen i detta skitväder som var :)
dock regnade de som fan så efter ett tag begav vi oss, för att inse att malins jävla aupair papper hon ska skicka in är dränkta i vatten. och ni ska nämligen veta att det har varit probelm med dessa papper. hon har skrivit om dem säkert fem gånger, anna har skrivit sin rekommendation fem gånger och så nu blev pappfan förstörda. haha ett hell! men ett strykjärn kanske kan fixa saken :) jag känner ett hat mot några papper, herregud. & framförallt hatar jag meningarna childhood friends och aupair loggan, haha.

cause it means much
much more than it looks and what people think

ohja just de, bilder kommer imorgon, nu nana inför den jobbiga onsdagen som består av mucho plugg.


sno pommes från främlingar

en seriös tilda på chicken mama i fredagsnatt
jag: tilda nu går vi
tilda: ja men vi snor pommes från dem på vägen ut, du håller dörren och så tar jag!

det var en skitkul kväll med världens bästa kusse, mycket alkohol och dans, gratisdricka, fyllemat och från tildas sida , ragg på krulltott.
älskar dig tjejen !

maskerad hos moström


docka & litet barn :)


docka och fjortis


f & adde gjorde ett "försök" att dansa vals inför balen som kommer


skotte


& jag var ganska bra på att leva mig in i fjortis rollen


sommarstugan

 


fiskestugan

 



 
                                            ellapella kusin



  rebus

tilda & ella




& så fick blair sin chuck

i säsongens sista gossip girl


save them troubles for another day

nu ska jag kolla på när mörkret faller som tydligen ska vara skitbra! :)
update kommer imorgon när kameran, my dearest friend är loaded.
men satan vad dålig filmen ser ut om man checkar framsidan, men som vi så många gånger ha sagt
man ska aldrig döma en film efter dess utseende



skönhet inuti

denna filmen kollade jag och tildutt på & vi kom fram till att buskapet är storslaget!
skönhet inuti


men så mycket mer än vad ögat ser,
ser dom i varann

allt gick bra tills vi paddlade fel, första gången!

det började bra och carro tyckte att livet lekte och alla var snälla emot henne, haha kvällens skämt. Jag och anna började dricka tidigt och blev snabbt onykta. fyfan vilken tid det tog att paddla. fem timmar med blod, svett och tårar. i början paddlade vi i samlad trupp men killarna insåg att vi var för slöa för dem. vi fick en walkie talkie för att kunna larma om någotr gick fel. denna togs dock ifrån oss när vi fastnade över hela ån och fast var vi. iallafall, första stoppet som jag trodde skulle komma efter en timma max, döck upp efter två och en halv timma! då fick vi sluta dricka och paddla på. tack vare allsång och mobilmusik blev stämningen på topp. TILLS, vi paddlade fel FÖRSTA gången! det var vid andra pausen vi paddlade bort oss själva och ett hat mot killarna som lämnat oss började växa. efter samtal hittade vi rätt och trodde att nu var det inte så långt kvar, men givetvis var det inte en liten sträcka som väntade oss. vi paddlade och paddlade, nyktrade till och pratatde säkert en timma om hur mycket vi hatade att paddla och hur jävla långt det var. sen kom vi till sjön och då trodde vi att målet var nära, ,men inte nu heller! det var en timma kvar att paddla. vi paddlade hela långa sjön rakt igenom för att sedan ringa patrik som  sa att vi paddlat way to far och åt fel håll. och nu var problemet var fan vägen vi skulle ta var! efter letande hittade vi en liten lucka! NU är de nära tänkte vi, men så fan hellet. mycket kvar och när vi äntligen såg partystället lurade jeppe och patrik in oss på grunt vatten så vi fick paddla runt en ö! men vi var framme och festen var redan igång, så vi började häva endast för att det var det rätta att göra. kvällen gick utför för alla men det var en lyckad studentkväll. alla var skitfulla och vi kände inte hur kallt det var utomhus. men det lär det ha varit.






vårt projektarbete är nu klart!

Besök Phoenix nu, om länken inte fungerar, ta bort www i adressen och sök sedan :)

phoenix.edu.vaggeryd.se


here they come, the beautiful ones

monday morning och det regnade. så där kul kände jag då, ännu tråkigare blev min inställning när jag visste att jag under dagen skulle ha två redovisningar. Men jag bet i det sura äpplet som var rött och pallrade mig till skolan med hjälp av mamma som lekte taxi. Och anna filmade min redovisning i naturkunskapen så jag ska anmäla henne och kräva pengar, kan vara gött! Efter ett tal i svenska c pluggade vi inför projektarbete redovisningen imorgon, besök vår hemsida på: phoenix.edu.vaggeryd.se

Sedan testade vi om annas tält som är enormt höll inför påfrestningarna som kommer imorgon. Imorgon är nämligen den efterlängtade studentpaddlingen inklusive övernattning vid rollstorpasjön med tält och hela köret. & mycket alkohol! :)

Kvällen spenderades med maddlin som äntligen är hemma från england & annis. Vi besökte bla rasta där sanna jobbade :) nu har jag ägnat lite tid åt mitt rum som skrek på hjälp. Har även ramat in några av korten, men de största och fina återstår.
& min bar är äntligen i dess rätta skick och längtar efter fest!






påfylld äntligen :)


helgen

bestod av fest och mycket jobb. i lördags började jag vid halv sju och slutade fem. efter det blev det fest med mathilda och killarna. Anna sprang göteborgsvarvet och hade inga planer för att joina oss. Vi förfestade och kollade eurovision, jag tycker Marlena var bra! Hur hon kunde hamna på en 21:a plats är ju otroligt. Efter lite martini i mitt öra och hår made by larsson begav vi oss till Julia där det var folk. Där var mitt livs största kärlek utsatt för dränkning oich jag trodde att hans tid var kommen.  Men jag sög vinet ur honom och dagen efter fungerade han som han skulle. Så nu uppskattar jag honom mer än någonsin då touchen fungerar utmärkt! Dagen efter var inte lika kul att gå upp kvart i sex och jobba, men jag överlevde och dagen visade sig att bli ganska bra :) det blev lite jobb på vernissagen efter jobbet och dead by april med paulin och anna på media markt! de är riktigt bra! Har nämligen framkallat elva bilder på media markt till mitt rum, riktigt fina blev de,. Nu återstår bara att köpa ramar till de stora bilderna så de får inta en av mina nuvarande tomma vita väggar. paulin är riktigt duktig på att ta kort så babe, du kommer få ta tusen till ;) och, mina balskor har finally anlänt i rätt storlek och me gusta as hell! Söndags kvällen blev film med Andreas, vi kollade fast to furios & den var skitbra :)

     

min gossip girl älskling :)



balsko från nelly




do not feeling the moment slip away


jag hoppar från ett stup

så skrev F idag på morgonen, när jag kollade ut förstod jag varför. Regnet nästan öste ner och jag blev deprimerad och ångrade att jag gått upp. Det var nämligen så att vi skulle ha friluftsdag ute med småbarn i Byarum med idrottsprofileringen. Vi skulle cykla till byarum, vilket då längre inte var aktuellt. halv nio, vi skulle var där tjugo i nio ringer oscar och rasmus och undrar om vi har bil, lite sent påtänkt men vi hann ändå. väl där hade de slutat att regna och alla hade tagit bilen förutom våran lärare, som troget gick. min grupps aktiviteter var väl lite så där men vi klarade det också. På eftermiddagen var det "fasade" provet som var lätt som tur var. nu sitter jag här och försöker ta itu med mina problem, mina balskor som jag skickade tillbaka för att få en annan storlek är slut, vad gör jag nu? Håret är inte heller fixat, fyfan. Och jag bara skjuter det framför mig och beställer och fixar med skor som inte hör hit. men jag kommer dö av gläjde när mina skor kommer från USA! :) dem kommer användas i sommar, till stranden, på festival om vädret tillåter, på midsommar och under utlandsresa!

Lördag snart och M kommer hem :) saknat henne. S avslutar också sin praktik och kommer hem nu! Skönt att ha er hemma the last time.





haha, så här går det verkligen inte till


So I'll keep away and save a place for you

så jag håller mig borta och sparar en plats för dig
och jag gör endast samma misstag som du
smärtan kommer fortfarande att hålla i
skrik tills du ler men det är endast jag som hör
när du vaknar av ljudet av tusen röster omkring dig
kan du höra vad de säger?
det behövs endast ett hjärta för att bli hörd



Du är inte inne på lunarstorm så ofta längre eller?

Tja Matildautt
Mår? Själv mår jag fint! Jag har inget att göra så jag passar på att skriva lite brev! :)
Du är inte inne på lunarstorm så ofta längre eller?
Hur går de med killarna? Jag gillar inte Alexander Hjälmeby i min klass längre! Bara så att du vet hehe...
Kram från kusin vitamin

Enligt min vänner bok är tilda håkansson intresserad av jujutsu, favoritämnet är matte, hon har inte läst någon bästa bok, hennes favorit band är backstreet boys, den bästa filmen hon har sett är joe jättegorilan, hon avskyr bråk och krig, och gillar bäst att leka med ebba och tiffany, hennes högsta önskan är att bo på landet och ha en häst, i framtiden vill hon helst bli delfinskötare.

Och jag själv är intresserad av att rida och spela fiol, jag hatar matte och gillar skrivning, min bästa bok är min vän cappy och min favorit artist är Britney Spears med låten Lucky, mitt favoritprogram är sclub 7 in miami och favvofilmen likaså här joe jättegorillan, jag hatar krig och spenat, förvånande? även fisk och blodpudding. Jag gillar bäst min häst Luckas, Johannes och kebabtallrik,, även min gris babe och min katt mimmie. Min högsta önskan är att bli veterinär, att ha en bondgård med många djur och hästar, en stor familij. Jag vill helst bli veterinär, delfinskötare eller artist.


den då populära vänner boken


tildas coola brev


Joe jättegorillan var tydligen poppis


krig inte lika


delfinskötare ville alla bli då


är fortfarande ganska bra :)

visst var det så enkelt förr. när alla ville bli delfinskötare och hatade krig och spenat. man ville bli som mamma och pappa och att leka med sina syskon var det bästa man visste. man var oskuldsfull och trodde hela världen var en underbar plats. kärleken kom och gick hela tiden och man frågade chans och gjorde slut lika fort som man bytte kläder. alla var vänner och höjden av lycka var lördag som innebar godis och koj bygge.

bloggtorka jag vet!

& jag pallar inte par, jag pallar inte VI bloggar och folk som hela tiden snackar i vi form.
- Vi ska göra det och igår hade vi så kul.
nej nej vi gillar singlar för att det är mycket roligare då. men att vara par är helt okej, bara man inte skriver, pratar och tänker på de hela tiden :)
Jag saknar honom, visst jag saknar också en del men jag skriver fan inte om de hela tiden.
& jag är så trött på att gå in på bilddagböcker eller bloggar och läsa om VÅRAN dag. Man kan INTE sitta ihop med någon. haha tror att jag fått sagt det jag ville? shit vad negativ mot par jag var, men när tillochmed linda rosings blogg blir en par blogg, då är de illa.


RSS 2.0