if the world could be a better place

idag vaknade jag och mådde bättre, trodde jag. självklart ska öron fanskapen krångla också. lock för båda öronen och jag som i vanliga fall redan har nedsatt hörsel, hör ingenting nu. min vardag är depp.
ikväll blir det halloweenfirande om kroppen säger ja då givetvis. man kan ju alltid hoppas.
min outfit är klar iaf! alltid något.






jag har gjort ett av mitt livs hitills svåraste beslut, att packa ihop dina grejer kommer vara ännu svårare.

så skratta som du aldrig förut gjort

tiden som kommer är vår tjejer, vi ska skapa minnen som vi aldrig kommer glömma. tillsammans.



torsdagssjukan

idag mår jag ännu sämre. massa med feber inatt och jag börjar tro att jag har halsfluss igen. Kanske äntligen får min mandeloperation då, nu är de 6:e gången jag har halsfluss i år, och det ska vara tillräckligt för att få en bokad.
blir en trist hemma dag idag igen med filmer och avsnitt jag laddat hem. ingen innebandy för mig i helgen och som det känns nu, inget firande av halloween heller vilket betyder ingen alkohol. trist att sitta hemma när alla andra lever livet, men det är smällar man får ta. vad är inte en fest på halloween? inte hela världen iaf.
ska till vårdscentralen vid tre och bli ännu mer sönderstickt, yes! jag bara älskar det stället.


igår blev det tre-rätters hemma hos mig med anna och fia, det var mys!


nu ska jag ytterligare en gång kolla på filmen never back down, den slår och skådespelaren Jean Faris, han slår han med.

förra årets

ett inlägg jag skrev för ett år sen. hoppas detta årets halloween blir lika kul! =)

halloween 2007

firades först med förfest hemma hos mig :) roligaste på länge, sen bar det av till folkets hus

där livet lekte, kanske lite väl mkt för vissa :P haha. men back in track, älskar mina brudar

ingen festar som vi. <3 loooooooooooove my hotties.


en bra vana

jag har gjort det till en vana, att varje gång jag ser americas funniest homevideos börja stänga av tvn eller snabbt byta kanal. anledningen är att jag hatar tom bergerons röst och hela programmet. jag kan tillochmed hans namn, så många timmar har jag sett det programmet utan att ens gilla det. bortkastad tid? ja.






tisdag



det finns två tragedier i livet
att få allt man önskar sig och att inte få det

may angels lead you in

There's no one in town I know
You gave us some place to go

I never said thank you for that
'thought I might get one more chance

What would you think of me now?
So lucky, so strong, so proud
I never said thank you for that
Now I'll never have a chance



dagens låt som väcker massa minnen:
hear you me - jimmy eat world.

fantasylove


en individuell plan

tänk om vi kunde se vad som för oss komma skall. vilka hemskheter som ska ta plats och vilka lyckoämnen som ska fylla våran vardag. vi skulle kunna förbereda oss själva så att när stormen kommer är vi redo, för att stå starka kvar. men skulle vi älska på samma sätt om vi visste att det vi älskar alltid kommer till ett slut. är det inte spänningen och känslan att just nu finns du här men imorgon kanske du är borta som gör att vi älskar som vi gör? är de inte stunderna som ibland finns där då vi känner att jag gör vad som helst för att få detta att hålla som gör att vi kämpar vidare i ovissheten om det är värt det eller inte. kommer jag någon gång ångra detta? kommer jag inse att mitt beslut var felaktigt, du skulle stannat kvar. finns det en plan för våra liv, där varje individuell plan innehåller sorg, kärlek , lycka och hat eller är det bara saker som sker. finns det personer som aldrig kommer uppleva sorg, kärlek, lycka och hat? är det inte så att man måste uppleva för att förstå vad det handlar om. man måste uppleva sorg för att få känna lycka. så lev livet som du aldrig gjort förr. hellre för mycket än för lite. fyll dina dagar av leenden.

det finns frågor som vi aldrig kommer få svar på, hur mycket vi än vill och försöker, det är frågorna som ger oss hopp.

lördag

igår spelade vi match och tog äntligen våra första poäng.

på kvällen blev det lite drickande med tjejerna i min bar =) trevligt! bilder kommer.

idag spelade mina tjejer jag tränar match och det blev vinst där med!



allt jag behöver är tid.
lars w.


fredag

idag grät jag över dig igen. det gör så ont inuti mig. nu är det snart 3 veckor sen, tre veckor utan dig i mitt liv.

det saknas en del i mitt hjärta som alltid kommer tillhöra dig. du vet väl att jag fortfarande älskar dig, det kommer jag alltud göra.


idg blir det bio & käk med mina tjejer, vad är jag utan dem?

nu blir det plugg.

inför stora geografi provet imorgon.

avslutning med jobbet idag, riktigt trevligt. mat först på en fin restaurang vilken jag glömt namnet på. sen bar det av till kinnarps arena för att kolla när hv vann =), sofie får en att skratta hela tiden & madde hon är så go!


dagens låt,
take me home country roads.

halloween

kan ingen slå på stort och fixa haloweenfest med åldersgräns! ;)

kommer ni ihåg?

kommer ni ihåg tjejer när vi skulle gå en rask promenad i somras. kommer ni ihåg hur den slutade, med myrinvasion och hur fia välte i gräset, haha. kommer du ihåg anna då du skulle galopera på kwanza utan sadel och träns och de fick göra om de flera gånger. kommer ni ihåg hur kul och enkelt allt var? eller alla våra ridturer i skogarna, då livet var som bäst. kommer ni ihåg när det alltid var mathilda madde anna och sofia, hur oslagbara vi var? kommer ni ihåg halmstad under midsommar och det långa läsk strecket uppifrån busshållsplatsen ner till campingen, haha var tog alla de roliga stunderna vägen? eller natten då fia var full och erbjöd en tjuga då alla andra var nyktra. eller hur annas bärbara cdspelare gick sönder och alla vi som skulle brännas på bål den natten.hur vi planerade att sno med de bästa solstolarna hem och hur vi vandaliserade andras plaster och blev påkommna med att sno en sverigestol. kommer du ihåg den kvällen sofia, det var nästan början på en ny romans som kom att komma senare i göteborg. och hur kul hade vi inte där då, underbart! kommer ni ihåg han med piercingen som inte var alltför snygg men han hade ju faktiskt en piercing? kommer ni ihåg hur den kvällen slutade, vi tre i ett litet rum i göteborg och det kändes så bra, bara madde saknades. eller kommer ni ihåg håkan hellström och vår plan att låtsas ta oss fram till vår mamma, den funkade hyfsat bra?kommer du ihåg öland madde, våran fjortis-supar kväll som resulterade i spyor , avslagna naglar och rop efter mamma som var mil därifrån. haha kommer du ihåg hur vi gjorde bort oss inför alla, då vi gick där stupfulla och skrattade och trodde alla skrattade med oss fast egentligen skrattade de åt oss. sanna och madde, kommer ni ihåg dagen efter på stranden, hur lyckliga vi var och hur bra allt kändes? eller kvällen, då det endast var sanna som var motiverad att supa, men vi drack ändå eftersom det var midsommar? kommer ni ihåg valborg förra året, det var våran fest och den var så lyckad! då var det vi mot världen. det som gör mig så glad är att vi fortfarande står varandra lika nära, om inte närmre, vad skulle vi vara utan varandra? kommer ni ihåg hur vi träffades, hur vi blev vänner? jag kommer ihåg.

vad är det egentligen som gör oss att minnas och längta tillbaka till det som varit, hade vi roligare förr eller är vi rädda för framtiden? att det som komma skall inte är lika underhållande, att det roliga har redan varit?

vi är unga och har hela livet framför oss.

mitt liv

så många ska komma och gå.

ryktes spridning

att jag är trött på vaggeryd och hur alla snackar. för någon dag sen fick jag höra ett rykte om mig som gjorde mig helt paff. eftersom alla troligen hört det vid det här laget tänker jag inte berätta vad det är. detta rykte har även gått om mig innan så de blev droppen. det finns många här i vaggeryd som vet hur det är när ryktet går och jag hatar det lika mycket varje gång.
det är så störande att folk går omkring och tror saker om en som man själv inte vet om. jag har slutat bry mig om de där blickarna man får för längesedan. det spelar ingen roll ändå. jag vill be om ursäkt för alla rykten jag fört vidare som jag har hört, sanningen förvrängs hela tiden så för varje person som får veta det förvärras ryktet alltid.

det ni har hört är inte sant, men varför ska jag övertyga er om det. tro vad ni vill jag bryr mig inte.


 natti natti


om det är allt.

allt vi har kvar från det förlutna är minnen.




mamma mia


maxantal

rekordmånga besökare. fortsätt läsa.


m.flodin


change

no regrets and no calls, I know im not the only one, but still.
in a battle to fight alone. & bara ensam.



i år ska jag & madde tillsammans göra halloween till det bästa på länge.

min mysiga lilla maddlin :)
du är söt. & jag älskar dig så mycket stumpan!






iaktagelse

att man kan roa sig med något så enkelt som att kolla på andra människor är ganska otroligt. igår kväll blev en sån kväll. Först började det med käk på martini med anna och fia och sen glass till sex and the city. sedan bar det av till någon killes husfest för att leka taxi. det slutade med att jag och anna tog steget och gick ut bilen på väg mot bortgörelse eftersom vi med våra 18år fyllda, iallafall för mig) gjorde att vi kände oss väldigt gammla. tänk om vi då hade druckit och sen åkt dit, det skulle ju vara som att gå på barnkalas och tro att man ska ha superkul och bli vän med allt och alla. nej man måste hitta sin gräns och jag menar, hade vi haft fest hade kanske 5pers från den festen vart där. men gamla som vi kände oss hade vi faktiskt kul, att bara titta på alla små som söp och verkligen inte klarade av det. haha tänk att man själv vart en av dem. vad mycket roligare och enklare livet var då. nu låter jag som värsta gammal men åndå. på sätt och vis saknar man tiden då det var hus/fjortis fest varje helg. men samtidigt är det ganska skönt att slippa de misslyckade fyllorna och allt som det medförde.

idag spelade vi match mot huskvrana, förlust med 3-1.
men man får nöja sig med vinsten igår som mina små tjejer tog hand om , 10-2. vi bara fortsätter att krossa.


kärlek till klädesplagg

jag har blivit kär i ett par leggins, ett par pumps och ett par jeans. därför tänker jag inte lägga upp en bild, så att någon ska sno denna känslan ifrån mig.




-

underligt

idag blir det work på stora hotellet och sedan väntar min stora men tomma säng på mig! att man kan finna sån lycka i en säng. kanske ska använda den nu ett tag, nej då kommer jag aldrig upp och jag måste utnyttja min tid, vem vet när det är min tur att ta det sista andetaget. det får bli lite innebandyfix och käk, innan jag tar på mig mina fula resturanggbyxor och lämnar vaggeryd. jag kanske ska dricka en kopp te, det har ju aldrig skadat förut om man inte har socker i, eller jo jag har bränt tungan, fyfan för te och att det smakar så gott.









ny tric

att lyssna sönder en låt tills du aldrig mer vill höra den och sedan radera filen.



.....


röster som vill bli hörda

friluftsdag idag, och vi i idrottsprofileringen hade givetvis hand om stationerna. sådär kul. 
 
friberg nanade hos mig igår, det var hett! kan ju inte bli annat när het och vacker sover tillsammans!
vi kollade sex and the city och käkade sallad, mums.

veckan som är kvar är lite halv kul,  träning idag, fys i skolan imorgon, jobba från 4-1 på fredagskvällen på stora hotellet, match med små tjejer på lördag och egen match på söndag. + att jag någongång ska få tid till pluggandet! om allt vi hade var tid.

"det finns så många känslor som jag inte vet var jag ska placera. så många minnen som säger allt, som skriker inom mig. jag minns och jag ler samtidigt som jag undrar hur framtiden ska bli. kommer det allt finnas där igen, det vi en gång upplevde, det jag älskade. ska man lyssna till sitt hjärta när det kallar på dig, eller ska man förneka det och låta det med tiden läka, som allt annat."


en liten bit av hilmen och en stor bit av verkligheten , kram mathilda.

dagens l
listen to your heart - roxette




en tanke tillägnad isbjörnarna


som vi utan att själva se det skadar så mycket.




snart kommer den nya high school music filmen, jag kanske inte är världens största fan, det är ju faktiskt ganska töntigt. men det finns något som gör filmerna bra, kanske är det den snygga trey bolton? jag ska iallafall se den och sen besluta om jag tycker den är töntig eller inte.





lediga tisdagen

idag är det en ledig dag och jag ska vara hundvakt :) mysa framför tv:n och få lite skolarbete gjort.



tidigare idag såg jag ett av världens dåligaste programm, Xena krigarprinsessan, världens sämsta handling och skådespelare. hur kan de få tittare och gå runt? det är samma sak med days of our lifes, vem kollar på den skiten? att offra ens fem minuter åt Xena krigarprinsessan gjorde att jag fick ångest över att ha lagt fem minuter av mitt liv på en så kass serie att jag stängde av tv:n och började städa mitt rum.







att aldrig besvara en orätt med en orätt

ett klokt citat från en klok man, Sokrates. En grekisk filosof som levde för längesedan. Det är ganska intressant när man pluggar filosofi och läser om kloka gubbar från långt långt tillbaka. På något sätt känns det som om de var klokare förr, massa kända citat är ju gamla. och i grekland, där bodde majoriteten av alla filosofer. fast det är ju klart, de kanske var först med att komma på alla smarta idéer och tankar, nu kanske vi är lika smarta och de har redan skrivit allt vi vill säga?

lördag: coachade mitt lag, f14, låg under med 4-1 i sista perioden, 4-4 slutresultat. det är en ganska bra vändning=) vi satsar på att komma etta i serien i år, förra året kom vi tvåa. sen spelade jag egen match med damlaget, vinst med 10-1. Kvällen spenderades hos sofia där vi var ett stort gäng och firade henne. tog en sväng till vårt jobb med, hooks herrgård eftersom det var big party där.

söndag: jobbade jag med anna till 18.00. pluggade hela kvällen tills min hjärna sa nej vid halv ett någon gång.

nu sitter jag här, ska snart tillbaka till skolan igen för en naturkunskaps lektion, mycket tråkigt! Sen blir det träna småtjejerna och sen egen träning.

Sitter här och myser med vår nya lilla pluttis Lowis, hon är för söt.

ny familjemedlem

idag gjorde min mor det jag länge väntat på, hon köpte en rotweilervalp! dagen kunde inte bli bättre.

nu är problemet bara vad tösen ska heta. :)


nya favoriten :)

fashion

att skejta har blivit så populärt. Idag när jag cyklade hem från skolan såg jag tre småkillar på olika ställen som skejtade. de är överallt, men sina små skateboardar och coola kepsar. och det är ju faktiskt tufft! lätt att man blir imponerad när man ser en liten kille göra tricks med en bräda som man själv aldrig skulle klara av. skejta kanske är det nya modet istället för att cykla, fastän har väl cykla aldrig varit mode.



not as a winner I am a beginner

igår nanade jag hos fia igen, det var myspys! :) te & sex and the city är livet för tillfället.
jag & friberg har fått jobb på stora hotellet i jönköping! ska jobba nästa helg och på fester framöver.
Vår förra chef ringde och frågade oss, då blir man glad eftersom det visar att man skött sig bra.

idag var det engelska c med niklas som gällde. innebandy träning ikväll och det är mycket efterlängtat! :)
få träffa mina tjejer sanna & madde. ni är bra flickor.

pluggpluggplugg blir det den här veckan, ett stort filosofi prov väntar på måndag. är inte det grädden på toppen just nu i min deppiga vardag?


All right here we go, yo
Not as a winner, winner
I'm a beginner, sinner
The kind of girl that you would never bring home for dinner
I show our love in public,
Because I know she love it
It sounds so damn good, really really damn good,
Really really damn good, pretty damn good come on

dagens låt - singing that melody

there are many things I like to sa to you, but I don't know how.
and after all, you're my wonderwall.

saknar spanien på något vis, jag saknar anna, matte & dajje, tjejer ni gjorde resan!


/mathilda


om allt vi hade var tid

igår kväll åkte jag till sofia, har ju inte träffat henne på 12 dagar! Vi kollade sex and the city och drack te. sedan bestämde vi oss för att åka till jönköping och äta fajita sallad och minimorötter på max. väl hemma igen blev det ett nytt sex and the city avsnitt, sen deckade vi.


allt jag ser och gör bara påminner mig om dig. alla minnen vi har tillsammans.
jag älskar dig, men jag behöver tid.




-jag är bara 17 år, fan vad lite.
/Sofia Abrahamsson

du är söt stumpan!






RSS 2.0