recently

Helgen har varit rekorderlig. Har mestadels bestått av jobb, lördag & söndag. Tur bara att man har så kul jobb som man har :) trivs verkligen på hooks herrgård, mycket är nog för att anna fia och madde jobbar där också, och massa annat kul folk såklart. Igår kväll var det grillningen men jag orkade inte pallra mig dit efter stängning at the work och jag har vart sjuk. Så min älskling kom och det gjorde mig GLAD. Vi kollade på alpa dog, typ.
Ska till stockholm med klassen på tisdag, det är inte efterlängtat. Vi kommer hem lägligt för förfest på onsdag men mina suveräna tjejer. det blir kul :) har även pluggat inför engelska nationella provet imon, attans vad jag är duktig. nu ska jag läsa ut min roman.

and for all of you that can relate to this to.


image55
nästan att man saknar patricia lite :) läängtar till september om nåt.



take your life with cocaine, only heaven loves you now so love it back for once

idag vaknade jag med spränghuvudvärk & feber. blev till att stanna hemma idag och deppa. fast det gjorde jag inte så länge, för andreas kom eftersom han slutade vid 12:) vi var ute hos kwanza.  där sanningen kom fram att andreas är nåog lite smått rädd för hästar. han skyllde på att han inte vågade gå in i hagen till en häst! och det var första gången han stod en häst så nära. då har man missat nåt ;) han kanske hade orkat vara i stallet en timma om jag velat det, kanske. haha men han är fortfarande min prins.


You are in vain
Take your life, take your life with cocaine

But I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

and for all of you that can relate to this too

Tell me what it is
and it would never be like this
A problem that we have in common
baby tell me what it is
it probably doesn't mean a piss
will rip my heart apart

Now it's too late, too late to live
only heaven loves you now
so love it back for once

just once


image54



bra låt.
nomy - cocaine



jobba i helgen med superanna :) min bäääästis

älskling.

andreas, mitt allt.

på sömnlösa vägar på väg till sömnlösheten

image53



Låt änglar leda dig in


Det är ingen I staden som jag känner. Du gav oss nånstans att gå. Jag sa aldrig tack för det, jag trodde jag skulle få en annan chans. Vad skulle du tänka om mig nu, så lycklig så stark så stolt. Sa aldrig tack för det och nu har jag ingen chans. Låt änglar leda dig in, hör mig mina vänner. På sömnlösa vägar på väg till sömnlösheten, låt änglar leda dig in. Och om du var med mig inatt skulle jag sjunga för dig en gång till. En sång för ett hjärta så stort, gud kunde inte låta det leva. Låt änglar leda dig in, hör mig mina vänner. På sömnlösa vägar på väg till sömnlösheten låt änglar leda dig in

may angels lead you in - jimmy eat world.


a cinderella story - underbar film. 


http://youtube.com/watch?v=uz9q7gQGpWU

expedition mathilda

jag har kommit i en promenad-period. känner att jag vill ute och gå hela tiden, innan sprang jag istället för att gå, men nu känns det härligare att gå. lite beror nog även på att jag inte orkar att springa eftersom jag har sån allergi just nu, då får gå duga. men intalar man sig att de är bättre så blir de bra :) idag gick jag och fia en runda sen mötte vi keith sebbe och flera vid skolan, dem spelade basket som är en kul syssla :) jag och fia joinade och det var ganska svettigt efter en stund. keith ägde ju såklart, men har man längden inne så 'är de ju en ganska stor fördel, som fia inte fick dra nytta av alls och de kommer hon aldrig få. men hon är så kort och söt så hon kan leva på sin skönhet och inte längden. i vilket fall så föredrar man ju att vara kort än lång? en ganska vanlig tanke.

dagen i sig var ganska okej, börjdade med sovmorgon och en inlämningsuppgift om alkohol före klockan 11.30. Den var ganska givande och efter all denna faktan håller jag tummen neråt för att dricka denna dryck. den orsakar tusen sjukdomar som är jättefarliga. usch nej. och vi tjejer i vaggeryds kommun som dricker mest stod det i tidningen enligt en undersökning, vi bör tagga ner lite kanske. men mottot är ju att man ska leva livet så varför inte krydda till det lite då och då. och efter allt, så är jag en sån person som inte går på fakta i alla lägen, jag litar på magkänslan och den brukar oftas gå hem i alla lägen. vad är en fest nån gång i livet när man är ung? man ska ju alla dö nång gång. och jag tror inte jag kommer dö av en leversjukdom.

Imorgon är de ledig dag för alla, och jag är förbannad. jag är alltid ledig på onsdagar så kunde denna hemstudiedagen eller vad man kallar den inte komma på vilken veckodag som helst utan onsdag? så jag tjänar ingenting på detta. ibland är livet allt orättvist, haha.

nej nu är de film som gäller, Nim´s island. den verkar bra.


I hold on to you like I always do, when I close my eyes I see your face


jag älskar dig andreas.


växthuseffekten

jag tycker allt snack om västhuseffekten har blivit lite överskattat. somliga tror ju inte ens att utsläppen är orsaken till att antarktis isarna smälter. men när smältningen har ökat med 75% på tio år är de ju nåt vi gör som måste vara fel. det är fan tragiskt att djuren ska få lida över hur vi handlar. när isarna smälter får björnarna simma långt och många drunknar. tio mil öppet vatten, inte den lättaste terrängen för en liten isbjörn. okej att detta kan vara felaktig fakta och att det finns andra teorier, men vart tusan är vår värld på väg?

pollenfanskap

 idag har skolan varit okej, åkte med sebbe till skolan eftersom jag sov hos andreas :). religion på förmiddagen , om jehovas vittnen igen, redovisninig nästa vecka! haha KUL. sen matte, de sög efter två timmar men vi fick inte sluta tidigare, självklart inte. tre jävla timmar med matte. sen gick jag hem till julia kom :) och jag fick åka med. eftersom vi bor så nära var det gött :)  jag kollade greys anatomy men sen fick jag nana nån timma eftersom jag blev helt slut av all pollen som är ute. tabletterna och nässprayet glömdes idag på morgonen så får skylla mig själv lite, och gud, orka ge nån pollenallergi. ?

hoppas sofia får de superkul i england med kalle, fan jag är avis, skulle med vilja gå på ett bröllop i england. :)

för det är alla känslor.

det har bara gått några timmar, och jag saknar honom redan!


kram mathilda

Vi vet hur det känns.

tråkdag idag, mkt i skolan och jobbiga människor. :/
möte med innebandyn idag. sen är det andreas som gäller :)

För det är alla känslor
som lever upp om nätterna
så tar ditt hjärta bort ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen vi vet hur det känns
 
Så om du tänker tillbaka så
vinner inte dina vänner
och ingen annan kan vinna den heller
men ändå så tänker du inte på någon annan än henne
Så det är bara att blicka tillbaka
på den tiden då du inte var så ensam
Problemen växer sedan så finns det ingen tur.
Livet är en lek och en sak som jag märkt i leken är
att livet jag lever är på långt håll i från verklighet.

bra låt!


love song


Im not gonna write you a love song,
Cause you asked for it
Cause you need one, you see.
I'm not gonna write you a love song
Cause you tell me it's
Make or breaking this.

Sara Bareilles - Love song

image51

måndag

sjukdag. mådde verkligen kasst & anade feber så jag stannade i sängen. ganska gött ett tag men sen blev det trist att bara vara hemma. saknar malin och anna ju!

I hear in my mind
All of these voices
I hear in my mind
And it breaks my heart

I never loved nobody fully
Always one foot on the ground
And by protecting my heart truly
I got lost, in the sounds
jag har aldrig älskat nåt fullt ut
alltid en fot på marken
och genom att skydde mitt hjärta
kom jag bort i oväsendet

-regina spektor

image49







-dom kommer kliva på dig igen.

kram mathilda


en lyckad helg

helgen har varit mycket lyckad :) i fredags hade jag & andreas vart tillsammans en månad, haha lite men ändå! och så gullig som han är fick jag en jättefin blomma och första säsongen av greys anatomy. han blev plötsligt ännu underbarare i mina ögon. du är bara min din heta jävel. <3 vi mös hela kvällen hemma, jobb på lördag på hooks herrgård, lika kul som vanligt :)
lördag kväll= förfest hos carro, ett jävla gäng och kul hade vi :D måste göras om! senare gick mattan mallan och en lite tjurig friberg till ivans fest. det var kulkul :) blev lite väl mycket så idag har man mått som man förtjänar. det är väl rättvis. kort kommer senare, isabelle är ju inte lite dålig på att vara inloggad:P
men som grädde på toppen skulle jag jobba idag, första gången på götaströms värdshus. 1alvedon och litervis med vatten fixade dagen. :)

nu har jag nyss kommit hem från min älsklingspojk, kanske dags att nana lite med tanke på den jobbiga dagen som väntar. usch ja.


kram


personligt rekord tuggumibubbling

idag vaknade jag med ett leende på mina läppar :) det är snart helg. men leendet försvann efter cirka fem minuter, vad fan skulle jag ha på mig idag? det är ett jävla problem varje dag, jag provar massa kläder men kan aldrig bestämma mig vad jag känner för just idag. och det töntiga är att jagg borde inte bry mig så mycket, jag ska ju bara till skolan. så då tar jag på mig nåt mindre fint, men nej, Jag tycker själv att jag är töntig, men jag klarar verkligen inte av mjukisbyxor eller en mjukiströja. bara tanker av att se mig själv gå där i mjukisbyxor får mig att må illa. tragiskt men sant. en dag kom det sig faktiskt att jag hade mjukisbyxor, på en idrottsdag. iallafall det blev replay jeans som fick klä mig idag.

jag är lycklig, min älskade moped alvin har åter blivit sitt vanliga jag :) han har vart inlämnad för service nu och han går perfekt. kom upp i 75 nyss :) jag vet att även moped är töntigt, verkligen för någon i min ålder. Men de är ju så att det är ett väldigt bra transportmedel till stallet och jobbet. & eftersom jag inte är 18= inget körkort. åker jag mer än gärna moppe istället för att cykla flera mil.

& idag har jag sprungit igen, 7km :) så även idag blir det slappa & lite plugg.

i skolan var det faktiskt toppen. började med en religion lektion som handlade om sekter. Jag och anna ska forska om jehovas vittnen, jag kan verkligen inte förstå hur man kan gå med i en sån "församling" som dom väljer att kalla de, men de är en sekt. nej sånt är sjukt & det ska jag aldrig syssla med.  sedan matte som var sådär kanske, men i vår underbara klass kan man inte ha annat än kul :) det som gjorde dagens lektion idag var mathilda stålknapps mammas hälsning. hon har varit sjuk i en vecka nu & när mathilda skulle lämna huset på morgonen var hennes adjö: hälsa verkligheten där ute från mig. haha det garvade vi länge åt. föräldrars självömkan är jävligt kul att lyssna på, men jobbigt att stå ut med i längden.

extra hälsningar till carro-turk, som fyller år på lördag och till anna-grekland som inte plattade sitt hår idag!

någon gång under timmarna 4-5 var jag rastlös och tuggade super tuggumi. Jag gjorde den största bubblan jag någonsin gjort. men fanskapet satte sig i håret när det smällde och jag fick ta till saxen lite här och var, men det är inget som syns. Och när jag ser denna bilden, var det värt det :)

image45


kram mathilda

Luck is what happens when preparation meets opportunity

idag sov andreas hos mig och eftersom han går upp halv sex vaknar jag också då & idag kunde jag inte somna om, vilket resulterade i att jag låg vaken i två timmar tills jag gick upp. Sedan körde mamma mig till götaström för anställningsintervjuv på värdshuset, ska jobba på söndag :) så nu har jag två jobb inom restaurang/hotell :) det blir mycket gjort i sommar. sen cyklade jag den långa biten hem, pluggade i två timmar. & nu har jag nyss vart ute och sprungit. så jag kan gott samvete kolla på tv hela kvällen idag!

helgen kommer bli kanon. förfest hos födelsedagsbruden Carro :) & sen fest.



grattis malin superduper stumpan till körkortet, det innebär ju även fördelar till oss ;)

image43


vad är lycka? Jag tror att en av förklaringarna är att hitta en känsla av upprymdhet och att bli totalt uppslukad av det man för stunden håller på med. jag tror att lycka är nåt en individ hela tiden eftersträvar och när man upplevt den "största lyckan" vill man bara ha mer och mer. men någon gång måste man ju bli nöjd, någon gång måste man hitta den sanna stora lyckan?

min andreas är bäst


kram mathilda


tillbaka i buisness

just nu kom jag hem från innebandyavslutningen, vill tacka mina tjejer så otroligt mycket. under hela säsongen har dem gett allt och vi kom tvåa i serien! :) så underbara har dom varit, nästa år kommer vi vara ännu bättre.
image42

ännu en dag i skolan som ändå var ganska hyfsad. en skitbra redovisning i samhäll b från annas och min sida :) sen var carro anna och mathilda något lama , carro-turk anna-grekland & mathilda-rumänien, det var ju kul namn :P och sedan engelska som istället blev en teater i folkets hus om två idioter till clowner. det sög och jag ville bara hem.

I söndags lekte jag med paulin och vi fettade oss såklart, fan. vi kollade fair play cup finalen med våra mammor, sen käkade vi restaurang och sen bar det hem till mig för att färga mias hår :)


nu är min bästaste andreas på väg hit för att göra mitt liv ännu bättre. du är bäst vet du det?


 wherever you go I will follow.

kram mat-hilda

RSS 2.0