för vi dansar och du har så mjuka läppar

och staden kanske är full av kärlek men inte känner jag det. och jag kanske inte vill känna det. vi kan inte lägga ner vårt motto om par, men vi kan börja säga att vi älskar varandra istället, fast skulle inte det bli rätt torrt? just nu finns det så mycket runtomkring. vi har så mycket att se fram emot, att uppleva.och det vill jag inte göra ensam såklart, jag vill ha mina vänner vid min sida. för vet ni vad, i vårt och torrt, det är er jag älskar mest.

if you wanna be my lover you gotta get with my friends

jag har lärt mig att sy, eller genom att titta på mamma har jag blivit aningen bättre. hon har lagt upp mina byxor och sytt stuprör, så nu passar de äntligen. nu försöker jag fixa bitcomet, det vill inte ladda ner mina serier snabbt trots att internet har högsta hastigheten. vad kan det vara för fel?

gårdagens internskämt:
-ett ungdom i en dike.


läste att zac efron och vanessa hudgens har förlovat sig. :)

en liten beskrivning

hejsan mina vänner! jag har saknat er och det är alldeles för längesen jag skrev ett seriöst inlägg. får se om jag har tiden nu. dagen började med att världens bästa anna & rasmus hämtade mig. ni ser jag och anna har nämligen ett avtal, för 30kr i veckan får jag skjuss till och från skolan av henne i hennes gröna lilla bil :) jag känner mig ganska hemma i den bilen och hon har tillochmed, hör och häpna, låtit mig köra den! det var ett storslaget ögonblick som jag hoppas få uppleva igen. det var idrottsprofilering i skolan med en lång och seg genomgång. på eftermiddagen var det ett tre timmar långt pass innebandy som var kul :) vi var the dream team jag anna sebbe patrik och oscar. trodde vi iaf.

imorgon blir det fenixfest, endast för fenixelever. ni som ville komma och inte går på fenix får skylla er själva och anordna fester med er egen skola, som vi =). ska även med fia och sebbe till danish imon på introduktion, min pappa har fixat jobb till oss där så imorgon ska vi kolla läget. så förhoppningsvis kommer det klirra i kassan mycket snart.

tagga inför imon, blir en tjejförfest innan vi förfestar i friluftsgården med anna mathilda s och emma :) vi ska käka förfesta innan, så vi kommer vara på topp! mysiga tjejer det där. och studenten kan inte annat än att bli kul.

nu ska vi snart hämta nyckeln till lokalen, men först- mat. som numera jag och anna hela tiden längtar efter. igår åt vi som tusan och för att förbränna det gick vi hem ifrån skillingaryds nya sporthall som är heaven!

tisdag

tittade nyss på victoria silvstedts nya tvserie - my perfect life. det var faktiskt underhållande men ibland blir man förbannad. hur kan någon som är/har varit så framgångsrik som hon är vara så dum? hon har varit playboy of the month och blivit årets playboy. stundvis kändes det som hennes "dumhet" var med flit för att göra programmet till " hej, jag är blond och blåst"
- vad är 5 gånger 4?
men iallafall plus till hennes program som jag nog kommer följa :)
många tycker att hon ser falsk ut, vilket hon kanske gör. men att påstå att hon är ful är ju korkat.


If I were a girl I would cry on my phone about how he doesn't hear me cause when he watches TV he's in the zone I'd be a dumb blond.


oscarsgalan



http://www.youtube.com/watch?v=A1VPRjd-x1g

how do you feel when there's no sun and how will you be when rain clouds come they will pull you down again

nu är det dags för ett "hejsan mina vänner inlägg" , hejsan mina vänner! ni lever märker jag, besöksrekord =)
dagen började med mitt livs värsta träningsverk och då skojar jag inte. och självklart bor jag på övervåningen vilket betyder att trappan har gått från att vara min vän till att bli min fiende. jag backar numera nerför trappan och det går inte fort uppför. trappan som en gång var min vän, han skiljer mig från mina föräldrar, är numera några dagar framåt min största fiende. men vad säger man, håll dina vänner nära men dina fiender närmre?

nog om mitt trapp problem, dagen bestod av engelska C på eftermiddagen, det var diskussion hela lektionen som vanligt numera. dagens ämne var iaf att alla spel unga spelar innehåller sex och att det påverkar dem negativt, men jag anser att vill de unga se sex gör dem det på något sett, internet innehåller ju faktiskt allt. men okej att en åldersgräns hade varit bra, men omöjlig.

sedan kom anna och det blev projektarbetes tid, det kommer bli bra! dags för träning med mina småtjejer på kvällen. att jag kommer sakna dem när jag slutar att träna er. så nu ska jag passa på att ta massa kort på matcherna som är kvar och på cupen, ifall att det är sista året jag tränar dem.

jag saknar mallan och hoppas på att få se min söta tjej imorgon i skolan, som jag tycker är helt okej för tillfället, fast kan det bero på anna och mathilda s som gör dagarna mysiga :)

nu - samantha who.



dagens låt
feeder - feeling a moment.
många tårara har den låten åstadkommit genom tiderna.

nackdelar och fördelar med att bo i vaggeryd




5 nackdelar med att bo i vaggeryd:
rykten sprids med vinden och vi lever efter utrrycket - det du inte vet om dig själv vet andra.
har du inget att göra en lördag kväll kommer inget heller att hända.
många storstadsbor klassar oss som bönder och tror att det är givet att vi äger kor. vi vet inget om kor?
-går det bussar till och från vaggeryd?
det är tre mil för mycket in till stan

5 fördelar med att bo i vaggeryd:
Nära och bra till "centrum"
för dem flesta bor deras närmsta vänner här
man kan cykla till varandra
vi har ett gymnasium
de flesta får inspiration till att resa utomlands och "komma här ifrån" så snabbt de kan

     
 


paline

dålig uppdatering här, iallafall grattis till min sockertopp palin som fyllde 18 i söndags! du finns i mitt hjärta stumpan.


you're so beautiful so damn beautiful

ledig idag, alltid lika skönt. kommer dock att plugga hela dagen och försöka hinna med att färga håret.

dagens låt:
akon & colby O'Donis - beautiful

Cause I know for sure my love is real so take a try no need to ask me why cause you're made for me

just nu sitter jag bredvid älsklings-amiga även känd som dajana. hon är lite cpig och drygar om facebook, men söt. idag har det vart en seg naturkunskap lektion och nu har vi svenska c, muntligt. idag blir det innebandy med småtjejerna och kanske att jag kan träna själv, hoppas på det. :)

hoppas även att mathilda snart ska sluta tjata om att hon ska få låna ut if only till mig.
du ska få låna ut den snart, när tiden är kommen! så sluta tjata! ;)

nu ska jag hitta en intressant person att intervjuva för en uppgift, frågan är bara vem?


man kan ju alltid förneka det

jag är inte full, sa hon och välte ut ett glas med vatten över hela golvet.

krogen hela helgen

jag har nu kommit hem till mitt riktiga hem, från och med i onsdags har jag ocf fia bott hos anna :) men nu kommer hennes päron snart hem så det var till att packa sina stuffs idag. i fredags blev det krogen och det var lätt den bästa gången hitills! jag anna fia och malin förfestade hos anna, sedan kom även sebastian, joakim och några och gjorde oss sällskap. det blev singstar och pyramiden ofc som stod för förfesten. sedan körde mathilda in oss till stan och efter ett evigt letande i buskar och tillochmed fumlande i buskarna av vissa kom vi äntligen till centrum, något sena. vi blev av med "chicken mama oskulden" också, och maten var såååå efterlängtad! skulle däremot tagit revbenen som sebbe åt ist för det som soffan och jag valde. sjungandes på like a virgin, eller halvt sjungande gick vi för första gången in på chicken mama som var dyrt. hela helgen har vart ett rån för plånkan och nu blir det budget haha med utgång nästa fredag med. på nattbussen hem bestämdes det att det skulle bli krogen på lördag också, den så kallade "dränka sorgerna" dagen. men vi hade inga sorger, men det var lite feeling. på lördag vaknade vi upp och mådde sämre än vad vi förtjänade. botet på detta var givet, kebab! och mer dricka apelsinsmak som numera är min bakis-dryck". det blev film och chips för att ladda om inför kvällen. förfesten började hos anna igen och sedan kom jesper, john, joakim och rasmus och gjorde oss sällskap. åkte in till stan vid 10 tiden och kom trots åldersgränsen 20 in, haha fast det var många i vår ålder så va tusan. sitter nu och syter inför bilderna som vi kanske kommer vara med på på jnytt. faan vad fula de antagligen är! men det och fyllesms är väl det som hör till, eller hur lill-matte :)

nu ska jag snart iväg och städa och clicka cash till kontot, det behövs mina vänner, det behövs.


anna panna


ett misslyckat "ridspö" kort. 

de enda korten som togs.


.


apartheid var sjukt
men nu är rapporten äntligen klar

the fray - lost and insecure

lost and insecure, you found me

tisdag

fia hämtade mig på sjukhuset och det fick bli donkan som stod för käket, men besviken blev jag då det inte var gott. så mammsen hade gjort pannkakor för att fira min hemkomst :) sedan sov jag bort hela dagen och vaknade utan halsont. två veckors halsont är äntligen över, ni kan inte förstå vilken lättnad det är! och förhoppningsvis blir det innebandy på måndag!


onsdag
jag har pluggat hela dagen, och snart vettni är min engelska c rapport om apartheid klar! imorgon väntar ännu en engelska c uppgift och ett tal i svenska c. idag har jag även bakat, mina egna cupcakes då fias blev så bra och även en amerikansk cheesacake, är du imponerad carro? :)
här har ni mina masterpieces:



jag älskar det tjejiga strösslet



ikväll blev det mys med anna mathilda och soffan :) vi var på en sladd runda såklart och drack te och hade allmänt mysigt, ni är bäst tjejer, det vet ni!



Lördag

I lördags vaknade jag och kände mig frisk och en bris av lättnad kom över mig, helt ovetande om att 16timmar senare skulle det börja blöda igen. Jag åkte till fia när jag vaknat där hon och storbakarn anna bakade cupcakes som blev utsökta :) på kvällen kom fias kompisar från stan, lisa, fet och Gävle, riktigt trevligt var det och goa kompisar kan man säga, tänk om alla var så trevliga och lätta att vara med. när jag somnade vid tre fick jag sova en kvart innan min hals började blöda lite smått. det kan tydligen göra det efter operation så. efter en tio minuter slutade och jag somnade igen.

söndag
anna åkte till gbg för att hälsa på söta ville och peter med fru :) jag och fia lärde oss något nytt, nämnligen hur man sladdar! haha det var de roligaste på länge. till en början trodde vi att vi var grymma men efter kommentarer från sebastian om lite instructions fattade vi hur vi skulle göra. här kommer lite tips.
gasa på som fan för att öka spänningen
hamnar ni i diket får passagerare hoppa ur bilen och med instruktioner leda bilen upp
saab förare är inte dina vänner
men din värsta fiende är sandbilen
stora parkerings ytor som saknar diken är bra övningsplatser
stör inte sovande lastbilschaufförer
kompisen kan dra i handbroms ibland för utökad spänning

det blev en sen dag och många te koppar :) på natten började dock halsen blöda igen, vääääldigt mycket denna gång och vi fick i panik åka in till akuten och jag blev inlagd igen. det var hitills den tråkigaste dagen i mitt liv. jag låg där och var rädd för att det skulle börja blöda igen, ifall de hade gjort det blev det en ny operation. men efter 32 timmar fasta fick jag åka hem och slapp operation :) så nu är jag glad!

 i helgen blir det festande med tjejerna och alla hjärtans dag ska bli storslaget!



fias cupcakes






 
mathilda & malin


sofia


anna friberg som enligt roland har flyttat till jönköping, tagit med sig hunden och samlar på möbler.


träning ger resultat

idag vaknade jag med smärta i halsen, en vana nu. åt lite och sen kom anna panna och vi mös och solade. ska försöka hinna plugga lite nu så att inte lovet får stå för plugg.


just de, min faster har nu blivit sveriges bästa montéryttare :) hon vann kampen äntigen. ni hittar henne på första sidan i dagens jp.



"Jessica Flodin vann den hårda kampen om vem som blev segerrikaste montéryttare på svensk mark 2008.
Årets 14:e seger togs på Romme tillsammans med Flintstone Broline. "


fantasy and movie love?



längtan

det är sjukt vad jag saknar snowboarden. & idre resan känns för långt borta, men kul ska det bli. :)

a friend in need is a friend indeed

dagen har varit okej men nu börjar det bli segt här hemma. en promenad med lowis var max ansträngningen idag. solat också och lämnat in brädan på vallning.
jag är väldigt uttråkad nu och tragiskt nog har mina hundar blivit mina bästa vännner, det är dem jag har umgåtts med en vecka nu. haha jag vill ut. mina riktiga kompisar däremot har varit väldigt dåliga på att hälsa på, gångerna är få faktiskt!

mitt "största" intresse har blivit serier att följa, jag har laddat ner som aldrig förr. & dirty sexy money har faktiskt blivit serien som jag kollat mest på. jag har en hemlig crush på jeremy nu. och julian från one tree hill. :)

dagen låt,

janet - let go

ta oss tillbaka

idag var en jag vill tillbaka till magaluf dag! sannerligen ett tips för er som ska åka på partyresa i sommar, åk till magaluf! ayia napa är säkert kul, men åk till magaluf. :)

jag vill tillbaka till vår balkong som blev skitskabbig av smutsiga fötter och spill av alkohol. jag saknar fias och mina gemensamma duschar, fy tusan vad det sved där någon dag men det var det värt! jag saknar annas långa duschar, hon fick duscha först eftersom de tog sån tid för henne och hennes hår, haha :). våra tabbar två kvällar att börja förfesta förtidigt, klockan sju hallå? är vi sena eller, nej bara tre timmar för tidiga. jag saknar fias fylle gång som vi andra var så exalterade över och ville göra samma sak.
jag saknar nästan tillochmed min alkoholförgiftning, eller nej förresten den var jobbig att uthärda. jag saknar våra brunbrända nästippar! :) och alla fylle samtal med taxichaufförerna, två års studerande av spanska gav till slut slut reslutat!

saker man inte ska göra, som vi kom på i efterhand:
hänga saker på altanens räcke om du bor på andra våningen, då försvinner det.
spy inte på någon annas moped in publik.
börja inte maraton dricka klockan 7, börja runt halv tio- tio.
köp inte biljetter till adam tensta om ni har chans att missa honom, vi missade inte med flit,man vet ju aldrig hur det blir
beställ inte tequila och spring sedan därifrån utan att betala, då kan ni inte komma tillbaka
det är kul att åka bananbåt men inte värt priset
prata inte med britter, då erbjuder dem pengar för att få utföra tjänster, haha, kolla inte ens på dem
ska två blonda tjejer äta fyllemat, välj restaurang med omsorg och kolla personalen innan ni ställer er i kö
man ska inte dricka för lite vatten
förfesta inte och gå sen till en restaurang för att äta, man njuter inte av maten.
somna inte i en solstol bakis


lost and insecure

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded
Why'd you have to wait, Where were you, Where were you
Just a little late, you found me, you found me.

But in the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who I am, who I'm not and who I wanna to be
No way to know how long she will be next to me
why did you have to wait to find me?

förlorad och osäker fann du mig, du fann mig
liggandes på golvet omgiven
varför väntade du, var var du
bara en liten stund för sent
i slutet slutar vi alla ensamma
förlora henne , den enda som någonsin visste
vem är jag, vem är jag inte och vem vill jag vara
jag har ingen aning om hur länge hon ska vara bredvid mig
varför väntade du med att finna mig?

dagens låt som jag inte får nog av
the fray - you found me

one tree hill är verkligen storslaget, det nya avsnittet var bäst på länge :)


-är du en sån där person som tror på kärlek vid första ögonkastet?

-är du en sån där person som tror på kärlek vid första ögonkastet?
det kändes verkligen som ett påhopp, ser jag ut som en sån dära blåst brud som tror att kärlek är kyssar och bra sex? nej det ska jag berätta för dig, jag tror inte på kärlek vid första ögonkastet men jag tror däremot på en attraktion. att känna känslan att man vill ha en person när man sett den för första gången.visst lurar vi oss själva bra mycket, vi tror att vi gillar någon så pass mycket att vi vill ge den personen allt. men när allt har skett för första gången? första kyssen, första gången, första duschen listan kan bli lång. vad händer när allt har hänt för första gången? faller vi in under rubriken: tråkiga och trogna? det finns de som tror att mystiken försvinner när allt har haft en första gång. jag tror att det är olika från person till person. somliga gillar jakten och släpper taget när det är över, och vissa gillar stadiga förhållande biten. borde det vara en fråga när man träffar någon ny som verkar intressant, gillar du jakten eller vill du kila stadigt? sen finns det ju dem som inte vågar få sitt hjärta krossat och undviker förhållande. smart kan tyckas men samtidigt lite ensamt? för visst kommer vi till en punkt då man vill ha någon till slut. man vill ha någon man kan ringa, någon man litar på, kanske bara för stunden men ändå.

det värsta med att få sitt hjärta krossat det är inte hur ont det gör och hur mycket det svider.
det värsta är att inte minnas känslan av hur det är att vara förälskad, kär.

tror du på kärlek vid första ögonkastet?
kanske gör du det, men låt dig inte luras för kärlek är så mycket mer än ett ögonkast eller en sekunds uppmärksamhet.


hitta det man söker

det är i lågkonjukturens dagar man undrar vart framtiden bär. men just nu är min fråga när fan jag ska bli frisk!
helgen bestod av tv tittande givetvis och glassätande. sex andt the city har stått för underhållning och även lite pluggande.
det får bli ett längre inlägg imorgon, nu skins!

RSS 2.0