hemma

det var och är det ondaste jag gjort i mitt liv och jag hoppas att det kommer ge resultat. annars vet jag inte vad jag gör!
jag lovade mig själv att inte kolla ner i min hals för att inte bli äcklad. jag bröt detta löftet tyvärr och jag kan säga att jag inte sett något äckligare på mig själv. jag mår fortarande illa och det känns som det aldrig kommer gå över.

efter 34 timmars fasta fick jag tvinga i mig kräm när jag kom hem. det var oväntat gott och det och smoothies kommer vara mitt käk den kommande veckan.


positivit är att jag nu vet hurdan student klänning jag vill ha =) mamma ska sy den åt mig och nu längtar jag tills jag har brunbända ben, mina skitsnygga skor som jag förmodligen ska ha och min supercoola klänning!

nu är jag hemma iaf och planerar att ligga i min säng tills på torsdag iallafall. mamma har fixat filmer och allt till mig, cred till henne.


det finns inget jag saknar så mycket som innebandy!

nu är det bara 60minuter kvar av min "käka godis och allt annat onyttigt" period. klockan 2400 måste jag sluta dricka och äta överhuvudtaget. jag äter godis, aplesiner och dricker cola och vatten. jag får se det positiva med operationen, flytande mat ger minskande vikt :) men nu ska jag snart gå i ide och sova ända tills på tisdag. & jag ska banne mig återhämtas snabbt så det blir innebandy snart! det finns inget jag saknar så mkt som innebandy! jag brukar säga att sex and the city är drogen, men inte, innebandyn gör mig hel. & ni som tkr det är tråkigt, ni vet inte vad sport är.
och nu kommer jag få sakna att spela det i tio dagar till, men när jag väl får spela, fyfan vad kul det kommer vara :)

vi ses, puss :)


engelska c idag

& diskussionsämnet var prostution och homosexuellas rätt att adoptera.. haha en del känslor väcktes faktiskt där och jag kan inte förstå att man rätt ut kan säga att man inte skulle respektera sina homosexuella adpotiv föräldrar när man växt upp, trots att de har räddat ens liv och skött om en som om man var deras egen unge, så känner man ingen respekt. en del personer är lite lustiga och som niklas sa, läskiga.

iaf det blev en rolig lektion med fika och inger visade bildspel från hennes san fransisco resa =)
& gissa vem som åt mest fika,


jag vill ha


hur man kör ner bilen i ett dike och ringer efter hjälp

1. Backa under stress utan att kolla i backspeglar
2. Sluta aldrig att inte kolla i höger backspegel
3. Fortsätt backa och ignorerar att bilen sakta glider neråt i diket.
4. När du känner att du inte kan styra längre och bilen fortsätter glida och du inser att du inte längre vet vad du gör.
-PANIKDRA i handbromsen.
5. Släng dig åt vänster sida och försök ta dig ur bilen.
6. Ring efter hjälp då du och dina kompisar inte har en aning om hur man ska ta sig ur detta.
   och intala dig att du egentligen kan backa, vägen var bara så smal och du var under stress.


det är inte en fråga utan ett svar

jag kan inte vara som du
men jag kan älska som du
inte för en sekund skulle jag ljuga för mig själv
för många saker saknas och det är en tår i mitt öga
det är inte en fråga utan ett svar
som kommer få dig att ändra dig

vi kommer vara detsamma imorgon
för vi är alla målade av nummer
vi dansar som vi lånar
du sa att det var kärlek och jag sa att jag ville att du skulle vara min


jag skulle ljuga för mig själv i flera år om du stod vid min sida för att inte genomskåda att du inte är bra för mig
men jag älskar dig, älskade dig. det är tid att släppa det som varit, det som kunde ha vart.
du och jag är inte för varanda, precis som så många andra, lurar vi oss själva.

vi ljuger för oss själva för att vi inte vill bli sårade
men i själva verket är de som sårar oss, oss själva.





syta

nu är det enda jag tänker på min operation. den är på torsdag och jag kan inte sluta att deppa. de tio följande dagarna kommer vara de värsta i mitt liv och nu kan jag inget annat än att längta två veckor framåt.

ingen love och ont i halsen.


tur att jag har er
eremit lover &
miss love her red car


en lyckad fest helt enkelt.

förfesten började tidigt hos fia & sen blev kvällen bättre och bättre. sammanfattat var de en skitkul kväll och en mycket lyckad fest. bra musik, roligt folk och de jag tkr mest om :) folket var på topp och det dansades som aldrig förr. kanske för att musiken var kanonbra, tack till jesper och patrik som var masters!
vi städade tills 5 haha usch, sov fyra timmar, städade och samling till match med smålaget halv tolv. så nu somnar jag snart och inte ens halva powerpointen är klar, stor redovisning imorgon som trots allt måste gå bra!
tanten var jättenöjd med städningen och allt, den var oklanderlig enligt henne! så nu ska ingen hyra och ha fest och förstöra där, så det aldrig mer blir någon lokalfest, tänk på det!

kvällens var,
fias fall på väg hem
onyktert städande
hot and cold låten
fias stol fall
annas pekning som blev en flopp
när irritationsobjekt kom och var övertrevlig

vinst med tjejerna idag, som vanligt :)
ni är talanger ni!

bilder från fest och innebandy kommer!



party

dagens som gått har gått åt göra iordning lokalen. det får ju inte spåra ur!
men det blir nog en lyckad kväll :) och match imon med smålaget, tagga!

vi ses ikväll!


festen blir av

våran fest blir av trots allt som har hänt. vi och många anser att det kan vara ganska skönt att få träffa folk och få annat att tänka på. vi har ingen bjudlista eller så men vi uppskattar om ni hör av er om ni tänker komma.

friluftsgården 24/1
inträde 40kr.

objekt & irrationsobjekt

det känns svårt att skriva något positivt här just nu, att vara glad. men jag ska ge det ett försök.
i lördags hände något historiskt. vi och killarna förfestade hos fia och sen åkte vi till vrigstad, men det kändes som om vi hade kommit till världens ände. här fanns allt det folket som man skänker en tanke ibland när man är på en ganska cool fest, och man ställer sig frågan var alla raggare och alla ja ni förstår håller hus. dem var samlade i den här lilla lokalen som saknade dansgolv och saknade nästan helt och hållet musik. ni förtstår själva att vi inte kunde annat än skratta och nu har jag lite dåligt samvete för att vi skrattade åt folk och tog kort på dem för att vi ansåg dem som mobbade. haha vilken dålig människa jag är men man drogs med av stunden. iallafall det var den mest mobbade festen jag skådat. tjejerna var sönderblonda med löshår och bar leggins och en hood på sig. + att det tydligen var modernt att ha sina stringtrosor väl synliga och över sin tröja. haha herregud vilken miss! att man kan vara så desperat efter uppmärksamhet kände vi då. givetvis började killarna från vaggeryd och bönderna där att bråka med varanda, vi drog hem och hela kvällen bestod mestadels av skratt!

under kvällen kom det fram att alla från göteborg heter glen och luktar fisk.
och att
det finns objekt och det finns irrationsobjekt.


time to say goodbye

vi tänker på dig



http://se.youtube.com/watch?v=6Ot1Z07n2Do

vår skola har aldrig tidigare varit så tyst.

det var när man såg flaggan på väg till skolan som man insåg att det skulle bli en dag fylld av sorg och tårar. där på vårt älskade fenix är vi nu en man kort. en begåvad och älskad kille har lämnat oss och samtidigt lämnat ett hål i mångas hjärtan. det kommer inte längre vara detsamma på skolan och studenten och balen kommer inte vara samma sak. 
men vi ska minnas dig och vi ska hedra dig så som vi själva hade velat blivit hedrade. 

du kommer inte finnas där på baksidan av skolan den 13 juni 2009 när vi tar studenten, men david, du kommer finnas i våra hjärtan.

vår skola har aldrig tidigare varit så tyst. en deprimerad tystnad som skapade en klump i magen och tårar i ögonen hos oss alla.


vila i frid, david

man kan inte tro att detta är sant. men vart du än är, må ljus finna dig. din kamp är nu över.

vila i frid.


jag är kär


våra innebandy tjejer är dem bästa!

Idag blev det stor vinst igen, 12-1. Alla spelade skitbra och alex och jag är jättestolta. Vi bara fortsätter att krossa!
Ikväll blir det party igen, någon lokalfest i vrigstad. kan inte annat än att bli kul med tjejerna, och killarna också.

förfest hos mig

     
annas & mina nya skor! haha tack för tipset amiga :)


mina bästa :)

grattis :)

idag klarade allas vår lilla anna uppskrivningen! och hennes reslutat slog oss andras! diskussion kommer föras om hon får vara med i vårt non pluggis gäng, jag tycker nog att över 55 points, då är man utesluten. sorry stumpan, du kom inte med i klubben, men se det från den ljusa sidan, du klarade provet!



the way we were



- your girl is lovely hubbel


15 januari

idag säger vi grattis till världens bästa andreas som fyller 22 :)


Grattis :)

pluggeri

idag vaknade jag med huvudvärk och var hur förkyld som helst. Sovmorgon till klockan halv ett då lektionen var engelska C. Jag kommer snart gå in i en period då jag begraver mig själv i plugg. Inte nog med att vi redan har tillräcklig, nej nu ska vi skriva en fem sidor lång rapport på engelska. 5 sidor ren text där framsida, innehållsförteckning och källhänvisning inte är inkluderat. jag förstår inte hur jag ska hinna med allt. har ångest över projektarbetet som står still också. Men det är ju tur att det går bra för laget jag tränar i innebandy! Nu ligger vi tvåa och till helgens match har vi ett kanonlag så vi hoppas på vinst nu igen. är anmälda till fcp cup också, övernattning och hela stuket. får hoppas att det går bättre för oss i år! =)

till helgen hoppas vi på lite festande och mycket kvalitetstid med tjejerna.

såg ni programmet semestersvenskar på fyran idag klockan 8. att jag vill jobba som reseledare efter att ha sett detta program!
så idag tipsar jag om att checka in programmet semestersvenskar.

nu mina vänner är det dags för min drog, & fia jag kan nu meddela dig att jag är på skiva 7. lycka till med att slå mig sockertopp!

ni vet vilka ni är.

måndag

folks förlåt. uppdatering imon!

nu, sex and the city & ledighet imon!

den 9:e

nu var det äntligen fredag vilket innebar lets dance. jag är inget stort fan men igår var det bara tvunget att se! nu i efterhand måste jag säga att 12 par var för mycket, jag hade tröttnat vid 6.Ungefär 8 par hade vart lagom kom jag fia och anna fram till. nu kan vi tyckas ha no life eftersom vi snackar om lets dance, eller hur! men vi skulle faktiskt gått på krogen igår men bangade ur. idag är jag glad över att vi bangade ur. dagen efter är aldrig kul och är oftast anledningen till att man stannar hemma. och eftersom jag inte tränar än pga min sjukness var det bäst för min kropp att jag beslöt att stanna hemma. bra gjort! idag blir det inte krogen heller, vi  tänker ekonomiskt och kommer spendera lördagskvällen i vaggeryd tyvärr. vaggeryd ligger på min " 1 av 10 ställen lista man inte vill spendera sin lördagskväll i " vaggeryd ligger på 9:e plats. före vaggeryd kommer rödby, kiruna, vrigstad, hok mm, ni fattar vinken. det blir innebandy med smålaget imorgon, får se hur det går eftersom vi inte har tränat på hur länge som helst + att vi inte har någon "riktig" målvakt. 

 


överskottsenergi

jag känner att detta kommer bli en lång natt. jag vill sova nu men det går inte. kanske för att jag vänt på dygnet under lovet men man borde ju ändå vara trött efter dagen. jag har dåligt samvete över hur mycket av min lön jag har lagt på mobilräkningar i år. mammsen slutade betala när dem blev för höga. nej gud vad mycket det måste vara, säkert en hel magaluf resa! det är tur att jag får nytt abonnemang den 15! ladda för 200 kronor månaden och skicka gratis sms till alla operatörer. inte illa, jag kommer utnyttja detta till max. och jag ringer ju typ inget, bara kortisar och säger att folk får ringa mig. jag gillar tanken på mitt nya ekonomiska jag. jag får vibbar av att det kommande året är ett storslaget ett.

kanske har jag massa överskottsenergi eftersom jag inte får träna, men snart är pencillin kuren slut och då banne mig ska det förbrännas och byggas.

skänker en tanke till min kusin tildutt, var du än är och vad du än gör. må alltid ljus finnas med dig.
haha

för er som ska beslutat er för att sova, och ni som gillar nattlivet, enjoy!

thursday in paradise?

åh det vankas något snart! men vad får ni inte veta än.

idag var en bra första dag i skolan. vi hann med det mesta, genomgång, idrottslektion, skratt och botgörelse i biblioteket.
trist bara att gå upp så tidigt, fast man får ju ut mer av dagen. jag har vart duktig och pluggat i några timmar, uppgiften är inlämnad och jag är nöjd!

nu har fia börjar kolla igenom sex and the city igen, det betyder att jag kommer ha ännu mer att göra på mina kvällar nu, hon får ju inte ligga före. detta är vad vi kallar en öppen tävling om vem som kollar mest sex and the city, och jag måste säga att det är mycket jämt!

nu blir det ett bad, har börjat med det varje kväll. skum, tända ljus och musik :) en vana jag gillar!

Imorgon blir det skolan på förmiddagen och sedan lite projektarbete. På kvällen blir det förhoppningsvis krogen och en förfest till lets dance isåfall! :)

älskar er otroligt mycket tjejer.



mitt bad

Ein Zimmer, por favor

Spanien 2008

Hola Amigos! Me IIamo Anna. Vivo en vaggeryd con mis padres y mis perro. Se IIamo Bobby Friberg de la croz. Tiene 18años. Me gusta montar a caballo y ich hate mallor de la vaderas, en ein zimmer.


du kan inte spela på brutna strängar

låt mig hålla dig en sista gång, det är den sista chansen att känna igen. Men du krossade mig och nu kan jag inte känna någonting. När jag älskade dig så innerligt kan jag inte ens övertyga mig själv när jag pratar att det är rösten från någon annan. Tårarna är nära och jag försökte hålla dem inne men det gör så ont. Jag försökte förlåta men det är inte tillräckligt för att göra allting okej. Du kan inte spela på brutna strängar, du kan inte känna någonting som ditt hjärta inte vill känna. Jag kan inte berätta om kärleken om den inte är veklig. Sanningen svider men lögnen är värre. Jag kan inte tycka om det längre, för varje gång älskar jag dig lite mindre än från början. Du kan inte spela på brutna strängar.


never kiss and tell

jag ångrar så fruktansvärt mycket att den här hemligheten jag bär på kom till mina öron. det är nämligen så att jag bär på en stor hemlighet. nu undrar ni om vem och vad men det tänker jag inte berätta. jag har svurit med min hand att inte berätta detta och det ska jag heller inte göra. det jag tänker berätta är endast att hemligheten inte handlar om mig själv men jag står inte personen så långt borta att jag inte hälsar på stan, för det gör jag. och nej det är ingen i min kompiskrets heller. en del hemligheter är så jobbiga att bära på att jag nästan mår dåligt när jag tänker på det.skulle detta komma ut skulle det bli ett jävla liv. men det är inte min sak att berätta, det ska komma från hjärtat. because we never kiss and tell.


att våga stå pall helt enkelt


endel personer är inte bra för en och de bör man undvika, hur svårt det än är och hur mycket känslor som finns där bör man bortse dem. det kommer till ett slut trots allt och man blir hur sårad som helst. därför finns vännerna. för att hjälpa dig när det är som svårast och stå på din sida. för visst är alltid en väns sida den rätta när personen har blivit sårad. trots att vännerna har varnat dig för personen som sårade dig kommer de finnas där, men inte om förloppet utspelar sig om och om igen. du förstår, det handlar om att göra de rätta valen här i livet. det kan vara svårt och mycket enkelt. men vart du än går och vad du än gör så ska du se långsiktigt. visst det är skönt att leva för stunden ibland men det som kommer därefter kan vara ett helvtete. valen som inkluderar dem du verkligen tycker om och som är bra för dig, sådana val gillar vi. att våga stå pall helt enkelt, att orka ta sig igenom det svåra rätta valet och att kommer hel där ur.


min egen rosa lilla pärla.

jag saknar tjejerna och jag är hur less som helst på att bara ligga här och låta lovet gå. min hals är inte ett dugg bättre och jag har slut på sysslor. jag ska försöka att tillbringa hela dagen till att spela wii och the sims, om mallans the sims skiva funkar =)

jag saknar snowboarden som fan. min rosa pärla.

mer singlar än par.

året är 2009 och nu består vårt tjej gäng av mer singlar än par, vi är nere på siffran 1 par. jag tror att det inte vart så lågt någonsin. under 2008 har alla i gänget haft ett förhållande och vi är 6 personer.
madde&felix, fia&calle,malin&henke,mathilda&andreas,anna&jesper, sanna&pontus.
och vi har gått hela ur dessa förhållanden, bra gjort tjejer. säger detta oss att vi är lyckliga när vi bara har varandra eller är det så att det inte finns några killar med potential i närheten? jag tror det är lite både och.
visst är det så att man hatar andra par när man inte har någon själv, är vi egoistiska när vi säger detta eller bara olyckliga?

vad kärlek är

Vem behöver ett hjärta när ett hjärta kan vara brutet och vad är kärlek om inte en andrahands känsla?

fredags sjukan

jag vill impulsåka utomlands med dem jag älskar.  bara komma bort härifrån och leva livet.

skita i vad alla andra tycker och bara göra det man känner för :)

det nya året

nu är det nya året kommet och det känns mycket bra. detta året kommer innebära mycket förändringar. förändringar som jag ser som både positiva och negativa.

nyår firades med tjejerna. förfest hos friberg och sedan anlände vi till festen i friluftsgården. fick flashbacks från förra året, haha det kändes mycket bättre att vara på någon annans fest än att ha den själv. det var kaos ett tag förra året när vi hade festen där och det nya året då kunde firats mycket bättre. tänk att det redan är ett år sen tjejer, jag kommer ihåg mycket av det som om det bara var någon månad sen. nu blev jag nostalgisk herregud, haha.

jag blev sjuk inatt och det var ganska väntat eftersom jag gick i linne hela kvällen utomhus. men operationen närmar sig med storsteg och då ska mitt immunförsvar vara bäst. men tills dess, varma kläder hädanefter.

RSS 2.0