fair play cup

cupen gick jättebra vann matcherna vi skulle och gick vidare till slutspel imorgon. och det är med sorg i hjärtat jag säger hejdå till mina flickor f14 tjejer som jag tränat i 5-6 år. tack för en underbar tid och jag kommer sakna er enormt mycket.
vann första matchen med 2-0 och andra med 6-0. förlorade dock sista men det spelade ingen roll för vi hade ändå vunnit och gått vidare :). en mysig övernattning ägde även rum på fredagen och foton kommer efter idre resan som jag måste sova lite innan nu. bussen går ju om sju timmar! 

surrounded by your embrace , baby I can se your halo. you know you're my saving grace.

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out



misstag som man aldrig lär sig av

jag undrar vart allt tagit vägen? Hur vi var & hur vi lovade att det aldrig skulle bli så igen, vi skulle inte göra så mot varandra. Men nu står vi här idag och samma saga är på god väg att uspelas igen? Kommer våra starka band att bytas ut och i så fall till något bättre? Det är inte samma sak längre, och jag kan se det i din blick, det är inte vi längre det är ni. Band bryts och människor förändras vare sig vi vill det eller inte.

jag har en fråga som kräver ett svar

om man har tappat motivationen till att formulera orden rätt här, vad gör man då? Just nu känns det som en bloggtorka just kommer att nå mig. För det första vill jag göra om min layout men har varken tid eller kunskaper till det. Kanske kan be Anna om hjälp, hon fixade ju faktiskt fias blogg. Som lika väl kan lägga ner så sällan som hon uppdaterar.

Idag var det heldag i skolan tråkigt nog. Fick dock inte mycket gjort eftersom min motivation för skolarbete just nu även den ligger på bottnen bland massa andra tråkiga saker som rapportanalyser och engelska c inlämningar. Dagens i skolan var iallafall när vi skulle avsluta lektionen för lunch och Kjell frågade vad det var för lunch, i mun på varandra sa alla spaghetti och köttfärssås, började skratta då ingen hörde vad någon sa. Så han frågade igen och fick åter en gång samma svammel till svar. Haha jag skrattar nu när jag tänker på det, ni som inte var där kan inte få samma feeling liksom, men kul var det. Typ: spaghhet köttfärsspaghetiikötttfärsss. haha kanske?

Idag var en av de dagar jag känner att jag bara vill bort härifrån, egentligen kanske det inte just är Vaggeryd jag hatar men jag hatar att det aldrig händer något. Okej nu i helgen är det ju faktiskt big party på g som jag dock troligen inte ska gå på och avfärd till idre dagen efter. Det är något som fattas här, mer människor. haha det tog tid för mig att komma på det känns det som. Jag gillar lilla vaggeryd ändå, definitivt mera nu när man har körkort och träffar vänner mer. är dock skittrött på att jag har så långt till allting och nu när isen smälter bort från mig får jag gå runt skiten igen, bygg en bro över hjortsjön, tack.

& jag som verkligen hatade  Ugglas låt snälla snälla snälla i melodifestivalen måste erkänna att den är helt okej, och att jag och anna har mot vår vilja? lärt oss endel av texten. Vi kom fram till att när man inte ser den jobbiga människan framför sig samtidigt som man lyssnar på låten så fungerar det ganska bra.

i sommar har jag också bestämt mig för att köra på den svenska blonda stilen och försöka leva upp till mottot att blonds have more fun. för det har dem väl? & blondinskämt är ju alltid kul :)

Vet du vad blondinen sa när killen blåste henne i örat?
-tack för påfyllningen.

Varför fortsatte blondinen att köra runt kvarteret?
-hennes blinkers hade fastnat.

Vem är smartast, blondinen eller brunetten som tror att iq sitter i håret?

när jag svarar i telefon svarar jag hej det är mathilda oftast, eftersom det är mitt namn och hej är ju en trevlig fas.

Jag heter Mathilda och kommer från Sverige, jag är 18 år gammal. Jag fyller år den 17 augusti och jag samlar på upplevelser och minnen. om jag måste välja väljer jag gröna äpplen istället för röda. idag gick jag upp klockan nio och jag sov ensam i min säng som jag gjort hela den här månaden och förra också, tyvärr? När jag svarar i telefon svarar jag hej det är mathilda oftast, eftersom det är mitt namn och hej är ju en trevlig fas. ikväll ska jag sova och kolla på repris av robinson som jag missade i lördags. Imorgon ska jag träffa mina söta vänner och gå i skolan, även träna mina tjejer. När jag blir stor så ska jag bo med min man som är dilf i ett mysigt stort och modernt hus som ska ha ett stall. När jag blir äldre ska jag plugga till något bra och bli välbetald, köra en cool bil och ha en snygg pojkvän. Jag tycker det är oket att gråta men inte framför vem som helst, och att gråta när man ser sin största idol är inte okej. Jag grät senast idag då jag insåg att tvättmaskinen som vart på en kvart innehöll en tröja vars ficka min nya mp4a låg i. Om jag fick en miljon, då vet anna vad jag skulle använda den till, delvis. kanske andreas ljung vet också och några mer. Att bära märkeskläder är inte det viktiga, det viktigare är att de är snygga. Jag har fem hål i öronen och jag har ingen tatuering än. Jag vill någon gång gifta mig och skaffa barn. Jag solar ganska ofta och jag gillar att dansa när jag känner för det. Jag är inte speciellt vig och jag älskar hallonsorbet glass. jag har haft en pojkvän i mer än ett halvår och jag har haft sex. Jag tror öckså¨på något efter döden men vet inte vad. Mina föräldrar bor tillsammans och när jag inte är bakis är jag en morgon människa. Hårfärgerna jag har haft är blond, svart, brun, lite mer rödbrun. Jag är beroende av mina vänner, innebandy, sysselsättning och mitt rum , serier och jag röker inte. Jag bäddar sängen det första jag gör när jag går upp på morgonen och personen jag kramade senast är sebastian. Jag saknar ingen för tillfället men jag saknar närhet ibland. Jag tycker att homosexualitet är helt okej och jag tycker växthuseffekten är för jäklig. Jag tycker att Scotts sång Jag tror på oss har den sämsta låttexten i världen. jag tycker carolina gynning är sveriges coolaste brud och jag tycker om linda rosings tv program faktiskt. Jag har en tegelsten till mobil för tillfället och jag längtar efter sommaren. bloggen i kommunen som jag finner mest intressant och läsvärd är elin joelssons blogg och jag beundrar hennes bakning enormt. jag har sagt till en kille att jag älskar honom och jag tycker att barack obama var den rätta att vinna valet.



 


 


find me and here we go, I open my heart for you.

what if all I have and need is you?
and what if all I waiting is for you, to say the words
am i losing you?


idag var det heldag på jobbet. ett helvete var det och kallt som sjutton. men lönen gör att jag står ut :) imorgon väntar städjobbet och stan med min älsklingsflicka :) & hennes äckliga finger.

men nu, godnatt.

-just find me and here we go.
dead by april, mitt nya favoritband for the moment.
och tack till anonym som tipsade om falling behing! :)


Gretel Cp

Gretel Cp

-Du är cp. Det var det vanligaste ordet Gretel visste. Hon hade inte hört så många fler för hon var döv. Döv och helt jävla cp, det är sant! Gretel höll med det var det som var det jävliga och sorgliga i den här betättelsen. Vi ska nu följa Gretel Cp under en dag av hennes liv [det kan inte bli annat än en jävligt tråkig berättelse]. Lyssna nu på Gretel, nej för fan, okej då berättar vi. Låt oss börja med varför hon var cp. Den jävlen var cp i allas ögon. Man började nästan att kalla handikappade barn för Gretel. Gretel hade som ovana att kissa på alla från en balkong. Säg att du skulle på fest, rätt står det är står hon där och shakar med framstjärten. Jävla Gretel hon gör det inte lätt, vi har själva märkt det. Eftersom hon är vår syster kan vi inte hata henne lika mycket som alla andra. Det är inte lätt att vara Gretel, om jag satt i hennes sits hade jag satt en kula i huvudet direkt. Ibland kan man tycka synd om henne, tex som när hon ska äta fil och det bara blir helt svart, kortslutning! Hon tänker för mycket, på den amerikanska revolutionen. Men egentligen kan hon bara blame her self, om hon aldrig kallat Magister Spaghettti för "Tändsticks jävel jag dödar dig inatt liksom du jag och natten" hade det funnits två procentenheters chans att Gretel skulle bli hyfsat frisk. Just det vi skulle följa hennes liv idag men än så länge har vi bara förmedlat vårt hat mot vår syster, det finns en del så att säga. Men men om vi ska återgå till det viktiga. Dagen börjar som alla andra fullt av rutiner. Hon går upp. Försöker äta fil, det blir svart! Det är hårt när man är så ful som hon, den där Gretel Cp. Efter tre timmars kortslutning var klockan 12. Hennes dagar brukar börja vid 12, vi slipper henne under den tiden då hon däckat, YES där satt den! Under tiden hon är borta börjar mobbningen på allvar. -Dö din jävla Gretel Cp! Vi hoppas hon hör oss man kan ju hoppas så hon lämnar oss, men det är ypperst otroligt, undra om jag får hennes nya kjol när hon dör? Den kan jag ha på Halloween när jag klär ut mig till fågelskrämma. Mamma sa att jag fick det.

Fem år senare.

Gretel Cp jobbar som en hallick och tror fortfarande att cp kärring betyder nåt snällt.

Vi slipper henne nog aldrig, Jävlar! Men nu vet hon i alla fall att vi hatar henne, för vi skrev ett brev en gång, det tog en dag att skriva det och en vecka att läsa det. Men Gretel såg brevet ändå som positivt.

-Tänk att det finns folk som bryr sig om mig, jag är verkligen älskad, Jag Gretel Cp.

Av: Anna & Mathilda 2006


all I have is you

Såg ni Sveriges värsta bilförare? Robert åkte ut och nu kommer programmet inte längre vara lika roligt. hans goa dialekt och alla klagomål på Markus är lätt roligast :) jag tror fortfarande att gurkan kommer bli vinnaren till slut, men samtidigt förloraren.
- Så inget ditt fel?
- Nej allt är Markus fel.


Idrottsprofilering hela dagen stod det på schemat idag. En trevlig dag med mycket skratt och på det fick anna ett nytt smeknamn - köttbullen. Detta var efter att lucas menat att annas mamma är inte lika bra som hans själv då hon inte gör egna köttbullar till henne, utan köper. Men vems mamma köper inte färdiga köttbullar för att kunna lägga tid på viktigare saker?

dagens har varit:
- Hon har gamla byxor !

- I have to go home now, you don't listen I have to go home now!

Robinson börjar på lördag, kanske något att se om vingarna inte bär någon annan stans. undrade ni också över låten de spelar i Robinson trailern? bandet heter dead by april med låten losing you. värt att lägga på minnet är att de är fem killar från göteborg som för två år sedan började skriva låtar och lägga ut på myspace. värt en applåd? dessutom så ser dem ju ganska bra ut också! & han i robinson trailern är ju också godis för ögonen.







bildarkiv


bästis och favorit 2008

             
trysil 08


trysil 08

           
förfest februari 2008


ullared 2008


älskade magaluf augusti 2008


branäs mars 2008


andreas 2008


mickelsbo 2007


italien 2003


underbara halmstad 2007


högstadiet 2006


älskade vän 2006


saknade 6B 


innebandy dm 2006


innebandy dm 2006


2005


svart hår period 2006/7


husbygge 2006


2006


göteborg 2006


håkan hellström Gbg 2006


mickelsbo 2005


innebandy 2005


källebäcken sommaren 2006


träning inför? :)


förfest 2008





So I'll keep away and save a place for you, and I'll only make the same mistakes as you



Can you hear the rattle of words
That only takes a heart to be heard

desire

idag var jag ledig från skolan men dock inte från allt plugg. men snart är det oändliga arbetet med projektarbetet mot alla odds snart klart. det ni :) ikväll blir det lugnt och ännu mera plugg, jag känner mig som en tönt/nolifer.

mitt nya favoritprogram den rätte för rosing börjar strax nu igen.

my dear

you're the reason I know love

min enda anledning för att vara

måndag my dear, måndag. alltid lika kul att gå upp, naaaaaat som vi säger i klassen :) när man vaknar längtar man redan tills man får gå och lägga sig. och ännu mer jobbigt var att jag skulle tvätta håret med innan skolan, hallå kan det bli tråkigare? ja de kan det faktiskt. det kan bli så stressigt så att man inte käkar frukost, vilket jag aldrig hinner numera, kläderna är antingen i tvätten eller ostrukna och, man har ett prov som väntar på fenix kunskapscentrum direkt. det är då man blir glad när man vet att en söt tjej och en cool kille runt åtta kommer komma och hämta mig i en grön liten bil :) det är de positivia under hela förmiddagen. + klassen som jag älskar och kommer sakna som tusan! iallafall provet var inte överdrivet svårt och sen fick vi lång rast. efter skolan var det träningsmatch mot p12 med småtjejerna, vinst idag igen. försöker ta till vara på tiden jag har kvar med tjejerna eftersom jag tycker om dem så mycket. och de har varit där under svåra och glada tider :) kvällen har sysselsatts med plugg. har skrivit en ypperligt intressant artikel om andreas ljung, en artikel om en intressant människa kan inte annat än att bli intressant :)


du är anledningen till att min kärlek har ett namn
du är ägaren av mitt hjärta
min enda anledning för att vara


you're the moon and stars above


my only cause for being

ni är alla stjärnor

idag avgjordes serien för mitt lag, flickor f14. dem har aldrig tidigare varit så bra som de var idag. jag hade inte en sak att klaga på och fy sjutton vad stolt jag är! tänk att de är 5 år sedan jag och alex började träna dem. vi visste inte om vi var bra för åldern men träningarna var okej. när vi spelade vår första poolspelsmatch så utklassade vi direkt, redan då var de stjärnor. nu fem år senare med mer än dubbelt så många vinster än förluster i bagaget coachade vi vår sista seriematch tillsammans med er. jag kommer sakna er så mycket. jag hoppas att ni tar till vara på era talanger för ni vet själva att ni kan bli hur bra som helst. så sluta inte att spela utan häng i och så kommer ni bli hur bra ni vill. nu är det sista vi har kvar tillsammans cupen :) vi är stolta och nöjda med en andraplats i serien i år med :)


jag kommer sakna er mina underbara innebandytjejer :)

ett ganska sant citat

-alone people dont like to hear about the together-people even if the alone people chose it by them self .
/Kelly från greys anatomy.

united here somehow

nu gäller det att leva upp till målen och idag blir det en lugn kväll med vänner. som jag tycker mycket om och nu längtar jag till studenten och sommaren och nästa år! vi har nämligen en plan som jag inte vet om jag får berätta?
iaf lite details, efter studenten ska jag jobba på herrgården som vanligt, midsommar blir nog inget stort spektakel då vi säkert kommer tvingas jobba. i augusti någon gång kanske vill jag åka på en 10dagars utlands semester :) vadå mys.
jobba i fjällen hade ju vart kul men troligen väldigt svårt att få jobb så det lämnar vi åt, vi kan väl säga ödet eller slumpen. fick studentmössan igår vilket anna gjorde till största värsta grejen medans jag öppnade min idag. den var mycket fin och gav feeling. champange glaset dock kan väl anses lite onödigt nu i efterhand. men vad är inte impulsköp någon gång ibland, eller alltid.

idag hade malin sötnosen bakat mumsiskaka till oss :) söt och talangfull är vad hon är den busen. så nu sitter jag och är jättesugen på fler. badbad.

förresten, kollar ni på sveriges värsta bilförare? jag kan inte sluta skratta åt dårarna i det programmet. hur kan man seriöst vara så dålig? lite måste de kanske överdriva för att göra det hela roligare?  igår så skulle de bogsera och köra om och det var nog värst hitills. anita är kul men jag tycker nog att robert och gurkan är roligast! är gurkan sveriges värsta bilförare?




change

det är banne mig dags. har börjat min nya livsstil och vet ni vad som är högst upp på min lista för saker som är förbjudna.
alkhohol
internetshoppping
sena skolkvällar
godis & chips
+ en hemlig sak
det är enough nu och under en månad ska jag testa min nya livsstil. lägg märke till att cola inte är med på listan, det hade ju vart onödigt. en förändring behöver inte vara bra men i detta fallet kan den nog vara det.

idag vaknade jag sent lat som jag var. stack till skolan på en engelska c lektion.och nu har jag och fia jobbat hela kvällen. och vet ni vad, det var kul! mycket skratt och lite mobbning mot legans brud, hon är för jobbig att ens lyssna på. så efter katiga kommentarer och flertalet gånger av ignorering har hon typ slutat prata med oss, typ. men imon lär hon tjata ut mig igen, jag ska be sebbis att göra slut. internskämt för er som inte förstår. :)

försök att tolka detta sms, skrivet av friberg när hon var på lyset.
Nej göra ilve defijag alltid rutte
juvme du är futli swella erik eu stalletait.


undra vad hon skulle skriva egentligen?

den rätte för rosing

igår jobbade jag för första gången på danish crown. det var helt okej faktiskt, kul emellanåt men det var kallt som inuti en frys. så nu sitter jag här påklädd till max för att inte frysa ikväll och väntar på att fia ska komma och hämta mig.
idag vaknade jag vid tio, åkte till anna och jobbade med projekarbetet som ska vara inne snart! det blir nog bra det också. missar den rätte för rosing idag, får kolla reprisen på hemsidan när jag kommer hem :) jag hejar på hugo, vem tycker ni? jag tycker hela programmet är störtskönt, haha. kul att se hur avundsjuka de andra killarna blir när Hugo charmar linda, och ikväll kommer deras first kiss.




måndag

Hittade en kort novell jag skrivit i ettan.

Amelia.


vad gör mest ont? nu får jag banne mig svara på denna frågan.
jag har suttit på samma slitna bruna stol i två dagar och försökt komma på svaret. väggarna i det som var mitt rum är dystra och på hyllorna där tavlorna på oss brukade stå är det tomt. Om man skulle komma okänd till mitt rum skulle man direkt se att det var nåt som saknades där tavlorna brukade stå. På den bruna marbodal hyllan i ek är det en vit kvadrat där inget damm syns till. Det var där det stod. Kortet på dig och mig, på vår första kyss. Jag bar en lila tunika med ett guldigt halsband. Jag hade lockat mitt gyllen bruna hår för din skull. Du hade stylat håret och det var finare än aldrig förr.
Jag undrar om de där detaljerna hade betytt något nu. För vad är en ny tröja om man jämför med den kärlek vi hade till varandra. Den ömheten dina ögon utstrålade när du såg på mig. Den kärleken jag kände i fingertopparna när du höll min hand. Det är nu i min ensamhet jag inser att det var alla de små detaljerna som räknades. Bara en sån småsak som att du frågade hur det gick när brände mig på den varma spisplattan. Ditt tonfall när du ställde frågan var ett bevis på den kärlek du kände till mig. Ibland hade jag undrat vad som hade hänt med mig om jag inte träffat dig. Hade någon annan tagit din plats? Kanske hade jag gjort som mina föräldrar velat. Jag hade gift mig med en högt uppsatt man på något företag. Skaffat två barn och en golden retriver. Kanske hade jag levt hela mitt liv i en lögn.

Den 17 augusti var dagen. Solen sken lika vackert som den gjort under hela sommaren. Nyheten kom som en blixt och mina ögon började regna. Hur kunde den vackra solen som sken inte hålla mitt regn borta? Jag hade aldrig tänkt tanken vi skulle gå olika vägar. Jag skulle gå en livets väg och du skulle om cirka 6 månader gå dödens väg. Ena dagen pratade vi om vad vi skulle äta till middag, nästa dag om du skulle klara av att äta idag. På 6 månader såg jag mitt livs kärlek försvinna, ja helt enkelt tyna bort. På två månader hade du förlorat nästan halva din kroppsvikt. Ditt huvud var kalt och varje dag grät du över det vackra håret som brukade sitta där. Vi försökte få dig att äta, jag och den där utarbetade men väldigt trevliga doktorn. Om man skulle betygsätta vårt resultat skulle det bli en solklar nolla. På tre dagar drack du fem glas vatten och åt lite soppa. Jag förstår inte nu hur jag klarade av att se dig lida som du gjorde. Jag hade gjort vad som helst för att göra dig frisk. Jag kommer aldrig glömma den natten älskade du. Du tog min hand och jag kände kärleken du gav mig. Dina läppar formade orden jag älskar dig. Jag älskar dig med! Det vackraste jag hört i hela mitt liv var du den natten. Du sa att jag var din stjärna men att du snart skulle bli min stjärna. Jag skulle kolla upp mot stjärnorna varje dag och du skulle vaka över mig. För att du är min stjärna. Du är mitt universums punkt. Jag skulle aldrig glömma dig det lovade jag. Sen sa du hejdå. Det var det mest berörande hejdå jag hade fått. Min själskamrat hade lämnat mig med ett brustet hjärta och tusen tårar att fälla. Dagen efter köpte jag en stjärna, beviset sitter i mitt sovrum och jag kollar mot himlen varje kväll. Ibland kan jag stirra mig blind i flera timmar. Nu ska jag berätta för dig vad som gör mest ont. Det är inte att förlora den man älskar mest. Självklart är det jobbigt men älskar du någon som jag gjorde vet du att personen ser efter dig. Du kommer aldrig glömma personen och du kommer vara evigt tacksam att du träffade denna. Nej det som gör mest ont är att förlora sig själv. Att förlora sig själv till någon man inte vill ha. När jag gjorde detta kände jag direkt att jag svek henne. Jag svek mitt livs kärlek. Och jag blev någon jag lovat mig själv att aldrig bli. Jag heter Aldina och förr var jag homosexuell. Nu lever jag i en lögn och är gift med en man som är chef på ett företag. Jag har två döttrar och en golden retriver. Ibland är jag lycklig.  För det mesta tänker jag på henne, den där tjejen som kom
och erövrade hela min värld. Amelia var hennes namn och hon dog i cancer.


bad habits - michael tolcher

jag har fått alla mina dåligt vanor av dig, det är sant
jag önskar att saker och ting var så annorlunda, att själv ändra på det är vad jag gör
jag har inte förstått hur jag ska göra det perfekt för dig
men jag är närmre än jag var igår
de säger att livet är för att lära, lär mig att leva medans jag är här
meddelanden jag inte vet hur jag ska tolka
hur ska jag tolka dessa

märker du inte skillnaden, jag är inte densamma
jag är bara här för att vara med dig
nu minskar jag avståndet mellan oss
slutar att förneka
byter ut det gamla mot något nytt

But, I can't figure it out  just how to make it perfect for you
don't you notice the difference, Im not the same





allt har ett slut

att allt har ett slut låter väldigt deprimerande. men när man ger det en djupare tanke så är det sanningen. allt kommer någon gång till ett slut. det kan vara en skolgång, kärlek till någon eller livet.
människor förändras, skaffar nya kretsar, byter intressen och säger upp kontakter.
glöm då inte bort vilka som troget kommer stå där när du har blivit lämnad eller har lämnat. blivit sårad eller har sårat. glöm inte bort vilka som troget kommer stå där när hjärtat ditt brister.



söndag

idag vaknade jag pigg trots gårdagens slit på jobbet. anna och jag bestämde oss för att kolla matchen i skillingaryd, förlust tyvärr. sedan blev det kinamat hos friberget och det satt som en smäck :) efter det blev det lite mys framför tvn för att sedan åka in på bio. filmen blev män som hatar kvinnor och fy sjutton vad bra den var! gå och se den föreslår jag. vi kom fram till att det var en skitbra film som var välplanerad och oerhört spännande :) 5 av 5 möjliga. nu blir det snart sova för att imorgon försöka mig upp hyfsat tidigt och gå en powerwalk.

 

fenix kunskapscentrum

    

lights will guide you home and ignite your bones


lördag

match med småtjejerna mot serieledarna. efter första perioden hade vi 1-0 ledning, anda 2-0 men slutresultatet blev dock 3-5 till slut. en trist förlust men vi var ändå det bästa laget, alltid något!

på kvällen var det jobb på stora hotellet, anna med sin tumme kunde inte jobba så fick åka in själv. blev en sen kväll med mycket dricks. helt okej faktiskt. :)

har trätt in i en kent period så därför blir dagens låt
socker - kent

att synas utan att verka ser enkelt ut på håll


en utgång som man kommer minnas men som också borde glömmas bort!

givetvis skulle jag och friberg med när hela gänget skulle ut, nu i efterhand skulle vi stannat hemma. en skitkul förfest startade hos anton med ett kul gäng:) anna hade dock råkat klämma höger tumme i bildörren och fick sitta och kyla av den hela förfesten. jag vet själv hur det är, har också klämt samma finger och fått åka och sticka nål på nageln så att blodet skulle rinna ut. jag kommer fortfarande ihåg hur jävla ont det gjorde och hur trogen mig linda södergård var =), när jag grät så grät hon. fina minnen det där! iaf en kul förfest innehållande kortspel ofc och jag har aldrig. som vanligt avslöjades många nya hemligheter. runt tio kom mathildas underbara mamma anette och körde in oss till stan. till en början var de skitkul tills vi insåg att vi var aningen för fulla. vilket resulterade i ett fall på dansgolvet där mitt bakhuvud tog värsta smällen. jag kände inget då men idag kan jag säga att jag har en lätt hjärnskakning och mår skitkasst. värsta bakfylle dagen hitills, och den i magaluf med då! iaf det blev lite mycket men slutar man dricka då? nejnej det är då man köper shotar för 50spänn. känner efter en halvtimma att det spårar ur snart, muckar med folk haha och får be om ursäkt. hade jag och anna sett oss själva hade vi skämts idag. vid haltolv fick några åka hem pga lite to much, jag är stolt över att vara en av dem som stannade kvar! men det måste ju alltid vara någons tur att vara för full, och det var inte min :) festen fortsatte och jag fick en besvikelse när jag såg att chicken mamas lampor inte lös, dess kycklingvarmare var inte igång, borden var inte smutsiga och pommes fritsen var inte tillagade. chicken mama var med andra ord stängt. besvikelse då men en lättnad idag! vaknade vid åtta idag, vi skulle vara i skolan kvart över åtta. ringde till anna som typ var död, vi bestämde att ringa varandra om två timmar då vi var nyktra, haha ja jag var full när jag vaknade. timmarna flöt iväg, tog ett bakisbad som blev för varmt, somnade på soffan, åt lite och somnade igen. försöker komma på en snygg ursäkt till min frånvaro idag. och imorgon väntas jobb på stora hotellet, fyfan med detta huvudet. körde även stefan och några till stan, där fick jag igen vad jag la ut på krogenrundan, det är inte fel.
haha men vänner, vi hade ändå kul igår. jag tror faktiskt jag och anna också hade riktigt kul innan det spårade, i storm som solsken finns vi alltid där för varandra mina kära vänner.

världens snyggaste kusiner!




what I want


when you love someone but it goes to waste

I was 16 and for the first time in my life in was love. It was the butterfly in my stomach who made me so nervous and I thought that I knew what love was all about. Now I am only 2 years older, but much more wiser. Sometimes when I think of my first real love I get sad. Maybe I was a fool but it was so much easier than it is now. My first real love was X. A blond guy with blue eyes and a smile I couldn't resist. He was older than me and he rocked my world, twice. You know X was one of those guys you never let go of. He is the guy you want to wake up with and always have around. I can not even today deny my love to him. But my love is no longer the same, it's more friendly love now. He will always be my first love and maybe my biggest? The song fix you was our song and I will never forget the night he told me why this was our song. He told me that I was his light who had guide him home. And I had fixed him. He told me that I was his girl that couldn't be replaced. The love I felt for him when he told me those words was more than all the feelings I had ever felt in my life.

                      When things got wrong between us I felt like my whole world was upside down. Loving some one that much and then see it go away was more than I could take. I didn't answer his text messages, didn't return his calls. I told my self that X was no longer a part of my life, he was no longer a part of me. But I couldn't deny the fact that he had a piece of my heart. I think you wonder why things got wrong between us and it hurts when I tell but I will be try. I become strange to Xand told him that my friends were more important for the moment. I didn't meet him for a week, then another week. When I missed him so much and called him he said that he had bad news and he was so sorry.X came to my house and told me that he had cheated on me. Not much but enough for me to feel that this was over. I just closed my door and locked it. He stood outside my house in one hour and screamed that I was the one for him and if this was over nothing else would matters to him. You can try to understand the pain in my heart, I just wanted to open the door and forgive and love. But I was a fool, didn't even ask for details. I erased him from my life, didn't spoke with him for months. My parents tried to talk to me but like I did with X, I ignored them.

                      Months later when I met him at the cinema with his friends he grabbed my arm and took me to a corner. He said that I had to listen to him quickly. I cried when he left and I felt horrible. The cheating part was not that big as I thought. At a party a girl had kissed him and he didn't respond the kiss. But he loved me so much that it felt like cheating. If I had just listen that day he told me, I can not even say it. X wouldn't talk to me.

                      In December 2007 when my parents were gone for the weekend he came to my house. He kissed me and suddenly everything felt so good. X spend the weekend in my house but somehow we both knew that this was a goodbye and not a beginning. This was our way to say goodbye to 12 good months together. We finally got a good goodbye and somehow we could move on. It is now a year later and none of us had a new relationship. Maybe we don't want to or no one of us had found someone that are so right for each other as we were.

                      Today we are friends but we both know that our friendship could be more. Sometimes when we look each other in our eyes we think about the time we were a couple, and how good it was. We tried our best but we didn't succeed. But things changed and the moment was there, but we lost it. Will we always do or will lights guide us home. When you love someone, but it goes to waste,
could it be worse?


99%-ig

jag ska börja älska mörk choklad eftersom godis numera är förbjudet. riktigt mörk, som 99%-ig. när jag sa detta var mamma inte lika uppmuntrande:
- Då kan du lika väl ta en sked kakao.
nej du kära mamma det är inte samma sak, då missar jag kakaosmöret och kakaomassan.
men nu sitter jag här och knaprar, är det rätt ord? i vilket fall, och det duger faktiskt. sen kommer man ju bli van och nästan längta!? det blev ingen joggintur eller promenad idag, jag tar nya tag imorgon. nu ligger lilla scollor här och vill ha uppmärksamhet. han älskar mig numera och vill sova i min säng. förut var han rädd för mig, nästan hatade mig. men nu är han min trogne nattvän :) jag mutar ju han också. attans om mamma märker det på vikten!

måndag


pannkaks dag med favoriterna hemma hos stålis :) vi åt tills vi nästan spydde. så gott var det. sen var det svenska lektion och efter det innebandyträning. nu sitter jag här och längtar tills jag ska kolla samantha who avsnitten jag laddat ner. förresten, slumdog millionaire är bra.

saknar mina brudar, träffas alltför sällan.

ett nej är ett nej

fredagen började kanon, introduktion på danish med sebban och fia. sen stack jag, anna och mathilda till friluftsgården och fixade med alla saker. vid 5 började förfesten hemma hos mig med anna mathilda och emma. för att sedan inse att vi var det nya singelgänget! :). vi lagade mat och spelade givetvis, pyramiden till jättehög musik, därbland magaluf låten aka africa - karl wolff. efter sju kom rasmus och körde oss till frilufts. där fortsatte vi med alla studenter. vi hade the time och anna, blev den nya dansjuryn! coolt va. fick även reda på att emelie följer min blogg dagligen, haha är detta en fylle-lögn eller ren sanning? :)
sen kom allt folk och till en början var det trevligt. vid tolvtiden stod dock utetoaletten och pissade vatten. "några" hade totalförstört toaletten. handfatet var sönderslaget och låg på marken med spegeln och andra saker. i panik letade vi efter "stänga av vattnet knappen". när vi fann den såg vi hur mycket vatten som sprutat ur rören, mina vänner och fiender, det var för mycket! hela damomklädningsrummet var vatten fyllt, och här är det lustiga. det rummet låg inte ens vägg i vägg med toaletten, så varför rann det vatten från väggarna där inne, det är en obesvarad fråga. och handfatet kan ha sprutat en halvtimma innan vi märkte detta., lacka och ångestfulla la vi ner festen, detta ber vi om ursäkt för men vi hade inget alternativ. tråkigt för de som kom runt tolvtiden och betalade, men som sagt, inte vårt fel. vi har våra aningar om vilka det var men tänker inte anklaga någon utan bevis, har ni hört eller sett något, säg till!
en fenixfest är för fenixelever, och ett nej är ett nej.

trots allt var kvällen ändå helt okej. men dagen efter var ett helvete. städningen fick oss alla att inse att ha fest inte var värt det. pinsamma samtal till uthyraren och polisanmälan fick göras. väldigt osmart av de som valde att sabotera, frilufts var det ända stället att hyra, och nu är det inte ett alternativ längre. och till er som ville sabba för oss, sorry ni lyckades delvis, men vi slapp betala ett öre. och får vi reda på vilka det är, blir det dyrt.
men nog med hatord :) det finns det alldeles för mycket av.

från anna fribergs fylle sms.
-jag har aldrig varit så här arg i hela mitt liv. om jag någon gång ska slå någon är det fan nu.

haha, hårda ord från en så söt tjej.

RSS 2.0